joi, 6 noiembrie 2014

Legatul cununiilor (Terapia spirituala de Constantin Gheorghita)



Legatul cununiilor 


Descriere

Legatul cununiilor este o formă de magie ce se practică chiar şi în zilele noastre. Are ca scop împiedicarea unui bărbat sau a unei fete să se căsătorească. Sunt asemănătoare cu legăturile simple, dar fiind atât de des întâlnite o să le dis­cutăm separat.

Simptome

Astfel de legături nu dau simptome fizice, ci doar sociale şi sentimentale. Se manifestă prin îndepărtarea tuturor per­soanelor de sex opus de acea persoană. In cazul în care există un partener în viaţa victimei, în general aceştia nu se căsă­toresc sau se despart în momentul în care se pune problema căsătoriei.

Alte indicaţii

In general, când cineva are cununiile legate este bine de verificat dacă nu are şi blesteme făcute cu acelaşi scop şi, de asemenea, dacă nu are şi făcături de urât.

Deoarece ura celui care face aşa ceva este foarte mare, în general nu se opreşte doar la atât, este recomandat să se veri­fice ce alte acte de magie mai sunt pe acea persoană.

Se ponte măsura de cât timp este legătura, dacă este făcută de 0 femeie sau de către un bărbat, dacă este făcută personal sau cineva a fost plătit să o facă.

Aş dori să specific un lucru, ori legat ori nelegat, în faţa altarului se ajunge atunci când hotărăşte şi îngăduie Dum­nezeu şi nu altfel.

Terapie

Reiki


Se activează palmele cu DKM, CKR, SHK, HSZSN, DKM şi se trimite Lumină la distanţă astfel:

„Trimit Lumină pentru dezlegarea cununiilor lui X,după Voia Lui Dumnezeu."

Pentru iniţiaţii Karuna Reiki se pot trimite Arhanghelii cu sabie pentru a tăia astfel de legături.

Radiestezie

Se poate crea un spaţiu care să fie trimis la distanţă, acolo unde se află legate cununiile şi care să aibă în conţinutul său şi un algoritm de genul „să se anihileze toate legăturile făcute pe cununiile lui X",

Altfel în terapie, folosind Crucea de Lumină se rosteşte următorul algoritm:

„Cu Lumina Duhului Sfânt ce curge prin palmele mele se anihilează toate legăturile făcute pe cununii şi tot ce este făcut să împiedice această persoană să întâlnească şi să se căsătorească cu persoana aleasă de Dumnezeu."

Autocontrol

Se vizualizează legăturile persoanei şi se dezleagă sau se taie cu o foarfecă realizată mental.

La fel, se pot vizualiza cele două verighete unde sunt legate şi cum, iar mentalizând o sabie de Lumină se taie legăturile, verighetele întorcându-se Ia cei doi.

Alte metode

Se poate ţine post negru şi se citeşte Acatistul Arhanghe­lilor Mihail şi Gavril. După citirea acatistului se spune urmă­toarea rugăciune:

„Doamne Dumnezeule cel ce ai creat cerul şi pământul şi toate le-ai rânduit pentru noi oamenii, trimite te rog pe al tău Arhanghel Mihail pentru a mă dezlega de toate legăturile cununiilor puse pe mine păcătosul, robul tău."

Sunt foarte eficiente rugăciunea Sfântului Ciprian şi Slujbele de Dezlegare;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.