duminică, 18 octombrie 2015

Cartea alba a gandurilor


A cunoaste nu este a crede. Credinta este presupunere, cunoasterea este absoluta. Crezand in ceva, sufletul intelege intr-adevar ca cineva e si ca acest cineva puteti fi dvs-va someaza ca sa va convinga de un adevar despre care trebuie sa va convingeti. Pentru a deveni atotstiutor, spuneti numai “Eu cunosc”; nu cultivati nici indoiala, nici ezitarea. Cunoasteti cu o convingere absoluta. De cate ori veti spune “Eu cunosc”, veti emite un gand de certitudine care va crea spatiul necesar manifestarii obiectului sau. 

Veti deveni genii cand veti deschide poarta cunoasterii gandurilor
nelimitate.

Cum se poate accelera manifestarea unei dorinte ? Prin cunoastere.
 Prin cunoastere,imparatia cerurilor se poate din plin desfasura in imparatia voastra. Faptul de a cunoaste ca o dorinta, oricare ar fi ea, este deja implinita, amplifica gandul relativ la aceasta dorinta aceasta patrunde in fluxul constiintei prin intermediul aurei voastre si astfel va manifesta obiectul dorintei voastre.


Adevarul este ca toate lucrurile va apartin deja. Stiind ca ele va devin disponibile, trebuie sa intelegeti ca voi sunteti cei ce implinesc nevoile, ca ceea ce implineste mai important este dispozitia de a primi.Pentru a permite realizarea dorintelor voastre, cunoasteti-le, dar aflati de asemenea, ca dvs meritati realizarea lor.Adevarul sta in faptul de a cunoaste. El este ceea ce da si va este viitorul. Atunci cand vorbiti, aflati ca cuvintele voastre sunt ! Voi puteti primi tot ceea ce doriti sa primiti - e suficient sa intelegeti, sa stiti ca voi sunteti autorul legii, aceea care spune : obiectul cunoasterii voastre si al cuvintelor trebuie sa fie. 

Aceasta se numeste LEGEA LUI UNU.Veti sti tot ceea ce se poate sti si veti obtine tot ceea ce doriti sa obtineti. Voi pur si simplu n-ati inteles acest adevar. Pentru a-l intelege trebuie sa-l cunoasteti. Cunosterea activeaza partile inca adormite ale creierului vostru, in asa masura incat obiectul cunoasterii ajunge la manifestare. Odata ce gandirea nelimitata s-a concretizat, ea imprima in creierul vostru convingerea eficacitatii cunoasterii voastre, Si aceasta convingere va va da curajul sa avansati inca mai departe in nelimitare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.