duminică, 11 octombrie 2015

Zodiacul iubirii - Barbatul Scorpion



1.Culoarea norocoasă. 
Roşul este, fără doar şi poate, o culoare apropiată zodiei Scorpionului, mai ales dacă este vorba despre un roşu consistent, fie el aprins, puternic, sau întunecos, deci un colorit foarte-foarte
dens, foarte persistent. 
De asemenea, toate celelalte culori în varianta lor strălucitoare, aprinsă, incendiară se vor dovedi favorabile norocului Scorpionului.
2. Floarea norocoasă. 
Dintre flori, garoafa roşie va sluji cel mai bine norocul nativului în Scorpion. Este o floare fragilă, dar care impresionează prin aspectul ei, precum şi prin mirosul suav şi consistent. În general, florile viu colorate vor contribui, ori de câte ori se va ivi ocazia, la înmulţirea
norocului Scorpionului.
3. Parfumul norocos. 
Scorpionul va fi ajutat la viaţa sa de parfumurile grele, cu un miros aproape palpabil, cum ar fi cel de mosc, dar va fi susţinut în a-şi juca şansa şi de alte arome, cum ar fi cea de magnolie.


Bărbatul SCORPION

Comportare - în casă şi afară. 

Zodiacele aşa-zis pudice , mai ales cele din perioada epocii victoriene, de pe la 1850 – 1900, îl cam vorbesc de rău pe bărbatul nativ în zodia Scorpionului. 
Potrivit acestor texte cu perdea, ruşinoase, scrise într-o perioadă când plăcerea trupească era considerată încă un păcat, bărbatul Scorpion ar fi un Don Juan lipsit de scrupule, un bărbat dispus să se culce cu orice femeie care îi iese în cale. 
Între timp, această opinie a mai fost nuanţată, fără însă a fi negată în întregime comportarea expansivă a nativului Scorpion. 
Astrologii moderni au făcut chiar şi o corecţie, importantă – bărbatul Scorpion vede mult şi vrea şi mai mult, dar nu va fi doritor să facă dragoste prea des, totul fiind, deci, deşartă voinţă.
Dincolo însă de vorbele grele spuse despre el, bărbatul Scorpion se va dovedi un cap de familie plin de înţelepciune şi, desigur, un priceput în administrarea gospodăriei, dar şi a afacerilor.
Evident, bărbatul Scorpion va simţi o mare atracţie nu numai pentru multele feminine care-i fură mereu privirile, care îi incită poftele şi imaginaţia, ci şi pentru afaceri, acestea din urmă fiindu-i terenul ideal unde îşi utilizează el surplusul de energie. 
Iar dacă îşi va găsi în casa lui femeia potrivită, nativul aflat sub
semnele zodiei Scorpionului are atâta putere în el încât va ajunge să se abţină de la pornirile-i intempestive, şi să păcătuiască doar cu gândul 
şi privirea, asemenea oricărui bărbat, de altfel. În mod curent, bărbatul Scorpion va face planuri mari cu familia şi pentru familia lui, întotdeauna el gândind şi proiectând pe spaţii ample. Cât despre viitorul copiilor săi,bărbatul Scorpion va ţese numai poveşti de succes. 
Având aere de stăpân nu numai în familie, ci şi în societate, nativul Scorpion se va situa, la viaţa sa, în rândul oamenilor care fac şi desfac, care-şi asumă nu numai destinul său, ci şi pe al altora, care ştiu să dea ordine şi să-i facă pe ceilalţi să le îndeplinească, şi nu oricum, ci întocmai şi la timp. 
Pentru femeia care-i devine soţie, bărbatul Scorpion va fi o promisiune, de cele mai multe ori îndeplinită, de multă dragoste fizică şi tandreţe, dar şi de bani şi condiţii materiale îndestulătoare.


Suflet şi pasiune. 

Cu sufletul mai mereu încins, cu emoţiile pe tavă şi cu
dorinţele înflăcărate, bărbatul Scorpion pare a fi fără cap, conducerea, în cazul lui, exercitând-o, probabil, alte părţi ale corpului.
Mentalitate veche şi fără acoperire, total depăşită acum, după ce noi cercetări au descoperit spiritul de întreprinzător, inventivitatea, inteligenţa şi chiar momentele de raţionalitate, de cerebralitate ale acestui bărbat care a părut, atâta amar de vreme, multora, ca un fel de individ obsedat de sex şi de femei.
Într-adevăr, pasiunile bărbatului Scorpion sunt, uneori, năvalnice, tumultoase, greu de oprit.
Şi, de altfel, acest bărbat nici nu prea este obişnuit, de felul său, să i se spună, în nici o împrejurare, şi cu atât mai puţin în amor,
cuvântul „nu”. Cei care-l cunosc bine pe bărbatul Scorpion spun despre el că este tipul de om care cu greu va fi convins să facă un lucru care nu-i pică lui bine pe suflet, sau să accepte ceea ce el nu vrea.
Mult prea independent din fire, Marele Scorpion va vrea să facă numai ce-i cade lui bine la rărunchi, adică să fie liber, să aibă el iniţiativă, întotdeauna, şi să nu-l strunească nimeni. 
Poate că, în adâncul sufletului, nativul Scorpion este şi poet în felul său, dar asemenea vibraţii, cu totul speciale, nu vor ajunge decât rar la suprafaţă.
În general, sufletul bărbatului Scorpion se poate asemăna cu un deşert, e adevărat cu oaze, dar tot uscat e în cele din urmă. 
Luate împreună, sufletul şi pasiunile bărbatului Scorpion par a fi dominate, fără greş, fără excepţie, de o voinţă de neînfrânt.
Care voinţă se poate manifesta, totuşi, într-un anumit spaţiu, ce nu poate fi, orice s-ar spune, fără limite,deoarece, în viaţa zilnică, evenimentele depind, cu siguranţă, şi de mediul în care se mişcă acest bărbat Scorpion şi, mai ales, de femeia cu care se însoţeşte la viaţa lui. 
Această femeie poate face, într-adevăr, ordine în sufletul şi pasiunile bărbatului Scorpion, domesticind şi umanizând, cu
tact şi efort deopotrivă. 
Trebuie menţionat aici faptul că bărbatul nativ în zodia 
Scorpionului se poate însoţi, la viaţa sa, fără prea mari probleme de compatibilitate, cu femei din tot zodiacul. 
În mod categoric, nici o zodie femeiască nu poate sta, cu adevărat, împotriva acestui fenomen al naturii, al pământului, dar şi al aştrilor, câţi or fi, unii ştiuţi, alţii încă neştiuţi.

Farmec şi sexualitate. 

Aşa cum este descris până acum, bărbatul Scorpion nu pare chiar atât seducător sau de interesant, mai ales pentru o femeie cu suflet adevărat şi sensibilitate. 
Şi, totuşi, puţine sunt femeile care nu vor dori, dacă li se va ivi ocazia, să stea lângă trufaşul, seducătorul şi prea-puternicul bărbat Scorpion. 
Marea majoritate a astrologilor sunt de părere că sexul nu este chiar o necesitate pentru nativul Scorpion, ci că ar fi doar o trebuinţă, aproape oarecare, aproape colaterală, izvorâtă din dorinţa de a-şi dovedi sieşi că este puternic, că este plin de farmec şi că place femeilor. Impetuos în dorinţele sale, sentimentale şi nu numai, bărbatul nativ Scorpion va fi, totuşi, în stare să aştepte şi să ducă
uneori o luptă îndelungată, tenacitatea lui în atingerea scopurilor fiind recunoscută.
Uneori, bărbatul Scorpion va avea o atitudine arogantă faţă de tot ce-l înconjoară, de superioritate manifestă, comportare care, culmea! place unor femei. 
Perioadele sale de instabilitate emoţională sunt, însă, destul de greu de suportat de cei din jur. În aceste condiţii s-ar putea ca,
aducându-i laude, convingându-l cât de frumos şi deştept este el, o femeie pricepută şi care l-a luat în cătare, să ajungă să-l cucerească. Şi nu oricum, ci definitiv.
Se mai spune despre nativii în Scorpion că au multă energie, chiar prea multă, pe care o vor risipi cu toată hotărârea, cu încăpăţânare chiar, şi nu întotdeauna pentru cauze dintre cele mai nobile. Atitudinea Scorpionului bărbat faţă de femei este, într-un fel, asemănătoare cu a uliului faţă de pradă. Surprinzător este faptul că, adesea, bărbatul Scorpion conştientizează această atitudine agresivă, şi chiar lipsită de scrupule, nu de puţine ori părându-i-se chiar firească.

Atitudinea faţă de cei din jur. 

Din capul locului se poate spune că bărbatul Scorpion nu va fi chiar deloc încântat dacă cineva îşi va băga nasul în chestiunile sale sentimentale, dacă-i va atrage atenţia în vreo problemă, oricare ar fi ea, sau măcar va încearcă să-l sfătuiască. 
(Dar cui îi place, totuşi, aşa ceva?!). Având fire de luptător, bărbatul Scorpion se va arunca în luptă, uneori, chiar şi pentru nimicuri. 
Datorită purtării sale, datorită atitudinii sale dominatoare, el va avea duşmani numeroşi, dar nu se va sinchisi prea mult de ei.
Actor foarte bun în viaţa de zi cu zi, dar şi în iubirile sale, bărbatul nativ în zodia Scorpionului îşi va putea pune pe faţă, cu cea mai mare uşurinţă, o mască, ispitindu-i şi fermecându-i pe cei din jur. Aparenţele în care se va costuma pot fi, însă, periculoase. 
De reţinut: în relaţiile sale, aproape întotdeauna, bărbatul Scorpion se va putea controla foarte bine, chiar fără probleme, inclusiv în ceea ce priveşte dorinţele, pasiunile, patimile sale amoroase. Poate că şi din acest motiv, în dragoste, mai ales în dragoste, bărbatul Scorpion va fi mai mult un dictator decât un democrat.

Virilitate. 

Astrologii de ieri şi de azi nu se feresc deloc să-l declare pe
bărbatul aflat sub semnele zodiei Scorpionului drept un „ mare şi puternic animal sexual”. 
Dincolo de inerţiile sale, acest bărbat va încerca să obţină, în dragoste, şi dacă se poate mereu, maximum posibil. Mult
prea masiv în exprimările sale amoroase, el va fi, câteodată, violent, dur, necruţător.
Se poate spune despre bărbatul Scorpion că este, de altfel, varianta hard, modernă, a romanticului, duiosului şi viteazului Făt-Frumos, fiind identificat, ca atare, de mai toate partenerele sale, trecute şi prezente şi, de ce nu, chiar şi de prea-iubita lui soţie.
Văzut de departe, acest zurbagiu al amorului de dragul amorului pare pitoresc şi frumos. 
Şi de ce n-ar fi, la urma-urmei?! par să spună unele urmaşe ale Evei, atât dintre cele care l-au iubit, cât şi din cele care, neobosite, încă mai spera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.