sâmbătă, 17 octombrie 2015

Ritualurile lunii pentru dorinte


Luna nouă si ritualurile cu luna plina sunt un mod perfect de a trimite note de dragoste lunare ca o modalitate de a facilita vindecarea de sine.

Luna, în toată frumusetea ei radiantă, este cel mai apropiat corp ceresc de Pământ. Ciclul 28 zile lunar, refluxul energetic si fluxul lunii are un efect profund asupra noastră a tuturor - mai ales pentru sufletele energetic sensibile.

Multe persoane cu boli cronice au spus ca simptomele lor fizice si emotionale sunt afectate de ciclurile Lunii.
Strămosii nostri si culturile antice au aratat mai multă atentie fazelor lunii. Culturile agricole au aratat că semintele plantate la lună nouă s-au dezvoltat, au avut rădăcini puternice si au produs plante sănătoase. Festivitătile au fost facute cu lumina lunii pline. Ciclurile lunii si energia naturala lunara poate ajuta corpurile noastre si poate activa întelepciunea noastră primară înnăscută.


Lună nouă este modul în care puteti primi ceea ce doriti cel mai mult si cel mai mare bine al dumneavoastră. Un nou ritual lunar sădeste semintele acestor dorinte cu intentie sinceră, ceremonie si simbolism la un moment în care vibratiile energetice sunt cele mai receptive.

Elemente din ritual

Un spatiu sacru: Un loc bun pentru a începe ritualul trebuie sa fie linistit, ordonat, unde te vei simti plin de energie pozitiva. Ai nevoie de o suprafată de scris, hârtie si un pix. Deoarece acesta este un ritual, alege hârtie si un creion pe care le găsiti plăcute. Aprinde o lumânare si optional uleiuri esentiale. Adaugă cristale sau orice altceva care te fac sa te simti bine.

"Sunt gata să primesc ______ în viata mea pentru binele meu cel mai inalt cu calendarul divin perfect, in deplină armonie, cu gratie si usurinta. Vă multumesc pentru această binecuvântare. "
Dacă vă place, plasati un cristal de cuart (sau alte pietre) pe hârtie pentru a creste vibratia energetic.

În cazul în care vremea permite, du-te afara sub cerul înstelat. Nu vă faceti griji în cazul în care vremea te va tine în interior sau în cazul în care stratul de nori te va impiedica de la a vedea pe cer. Ritualul va functiona în continuare.

Foc: Cititi cu voce tare intentia voastra si apoi ardeti hârtia cu flacăra de la lumânare. Uita-te la ondularea hârtiei si cum se dezintegrează în timp ce arde, fumul în crestere urca în sus ceea ce ai scris pe hartie.





Sunet: Cantati sau folositi un clopotel in timp ce fumul urca spre cer.


Apă: Curătati energia prin clătirea mainilor in jet de apă curată sau un bol plin cu apă curată. Dacă doriti, adăugati petale de flori sau cristale in apa pentru a spori energia.

Recunostinta: Lăudati pe Dumnezeu si Universul că intentia ta a fost primita.

Credinta: Sa credeti in ceea ce va doriti.

Uită-te la cer si eliberati puterea magică a noptii la lună nouă.


Sugestii pentru ce va doriti

O sănătate mai bună
Somn odihnitor
Energie reînnoită
Dragoste noua
O conexiune mai profundă cu dragostea ta curentă
O sarcina
O situatie buna la locul de munca sau locuri de muncă
Clienti
Un prieten
Bani
Claritate
Îndrumare de la ingerii tai, ghizi sau de la Univers
Bucurie
Pace

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.