joi, 15 octombrie 2015

Zodiacul iubirii - Barbatul Fecioara


1.Culoarea norocoasă, culoarea fericirii. 
După cum se ştie, culorile pot induce stări sufleteşti diverse, stări psihice variate, care nu sunt, însă, întotdeauna uşor de înţeles şi de explicat. 
Mai mult decât atât, acestea pot fi dublate de comportamente uneori accentuate, alteori difuze. 
Pentru nativul în zodia Fecioarei, culoarea purtătoare de noroc şi de fericire este bleul deschis - culoarea cerului senin, netulburat de vreun nor.
Potrivit unor zodiace mai vechi, în colierul de noroace al Fecioarei se înşiră şi alte culori, cea mai interesantă dintre acestea fiind albastrul de cobalt.
2. Floarea norocoasă. 
Se spune că norocul nativului în zodia Fecioarei poate fi provocat şi susţinut, în mod cotidian, şi de florile de levănţică.
Levănţica este o floare modestă ca înfăţişare, dar cu personalitate
pregnantă în ceea ce priveşte aromele pe care le răspândeşte. 
Nu trebuie uitat faptul că floarea de levănţică are certe calităţi medicinale, contribuind la relaxarea sistemului nervos şi, mai ales, la tămăduirea inimii în afecţiunile ei pe fond nervos.
3. Parfumul norocos. 
Nativul în zodia Fecioarei va fi inspirat, mai ales atunci când se află în propria casă, în hotarele propriei gospodării, de mirosurile de flori de lămâi şi de liliac. 
Aceste miresme îl vor întări şi în alte împrejurări pe cel născut sub semnele Fecioarei, deci nu numai acasă, ci şi în societate, la muncă, în afaceri.


Bărbatul născut în zodia FECIOAREI

Comportare – acasă şi afară. 

Un bărbat născut în zodia Fecioarei nu va impresiona, în mod obişnuit, prin nimic. 
La prima vedere, această afirmaţie s-ar putea să-i surprindă, în mod neplăcut, pe cei care ştiu atâtea şi atâtea lucruri bune despre puterea şi purtarea nativului în zodia Fecioarei. Nu de puţine ori, bărbatul nativ în zodia Fecioară pare inofensiv şi lipsit de vlagă. 
De unde însă atâta capacitate de organizare şi minte
limpede la el, greu de spus. 
Probabil că semnul său ceresc îl pilotează în aşa fel încât el reuşeşte, totuşi, chiar şi acolo unde atâţia inşi cu pretenţii
nu reuşesc. 
Puterea minţii bărbatului nativ sub semnul Fecioarei este de
multă vreme recunoscută, reuşitele sale în carieră fiind, adesea, notabile.
Capacitatea sa organizatorică îşi va spune cuvântul atât în familia proprie, cât şi la serviciu sau în afaceri. 
Om practic, bărbatul nativ în zodia Fecioarei se face cunoscut ca un mare chibzuit, atât în ceea ce priveşte utilizarea banilor, cât şi a timpului. 
Risipa de timp i se pare acestuia o acţiune de-a dreptul criminală pentru viaţa omului, la orice vârstă, nu numai în tinereţe. 
Din acest motiv, va face o riguroasă educaţie copiilor
săi, iar consoarta sa va trebui să se obişnuiască, desigur, cu marile fixuri ale iubitului ei soţ – banii şi timpul.
Simţul practic al bărbatului aflat sub semnele zodiei Fecioarei este incontestabil şi, de aceea, el va reuşi în profesii aplicate, unde va fi mai mult decât un simplu executant, inventând şi găsind, cu uşurinţă, soluţii de eficienţă maximă. Va fi un bun manager în
propria gospodărie, dar şi la slujbă sau în firma sa. 
Cinstit şi corect fiind, nu se va îmbogăţi decât printr-un noroc, dar îşi va susţine la modul acceptabil afacerea, iar în ceea ce priveşte jobul, dacă va avea aşa ceva, va fi un lucrător premiat şi felicitat de şefi.


Suflet şi pasiune. 

În pasiunile sale, bărbatul nativ în zodia Fecioarei nu
este un expansiv, prea multe lucruri nefiind de spus, despre el, la acest capitol. 
Nu va fi colorat nici la nivelul expresiei verbale şi nici la nivel de
comportament. 
Nu-i vor sfârâi călcâiele după femei şi nici nu va visa, încă
din adolescenţă, la o dragoste mare, plină de romantism.
Evoluţiile sale sufleteşti sunt lente, dar sigure şi cuprinzătoare. 
Nu va greşi prea des în alegerea femeii iubite. 
Logica sa nu-l va trăda nici chiar atunci când se va
îndrăgosti.
Nu va linguşi pe nimeni, poate şi dintr-un accentuat simţ al demnităţii personale, deşi printre prietenii săi vor exista destui care să merite cuvinte de bine. 
Trebuie spus aici că bărbatul nativ în zodia Fecioarei ştie să-şi
aleagă nu numai femeia iubită, ci şi prietenii, care vor fi de calitate. Pasiunea lui nu va arde niciodată cu flăcări mari, de 10 metri înălţime, ci va sta ascunsă, va sta pitită în jarul ocrotit de spuza convenienţelor şi a bunelor maniere. 
Fiind vorba despre o zodie lentă în ceea ce priveşte dragostea,
trebuie să spus că dintre nativii în zodia Fecioarei se recrutează bărbaţii virgini, întârziaţii sexual, inadaptaţii sexual, super-exigenţii în ceea ce priveşte femeia, dar şi inşi care visează o viaţă întreagă la femeia perfectă şi ajung, la senectute, singuri şi uitaţi de lume. Dincolo de aceste cazuri extreme, este verificat şi răsverificat faptul că puţini alţi bărbaţi ştiu să preţuiască o femeie, aşa cum o preţuieşte bărbatul aflat sub semnele astrale ale Fecioarei. 
Bărbatul Fecioară este unul dintre bărbaţii care sunt
în stare să-i ridice femeii iubite statuie, chiar şi în parcul din cartier (nu numai în dormitor) şi, de asemenea, să roage pe alţii să scrie romane şi poeme în care dragostea lui este preamărită, fiind, fără îndoială, cu mult mai înflăcărată decât în prozaica realitate. 
Uneori, bărbatul nativ în zodia Fecioarei va descoperi femeia foarte târziu, dovedindu-se un romantic rătăcit (sau poate stângaci) în lumea noastră, un romantic gata să facă din trăirile şi simţirile sale un ciudat amestec de logică, responsabilitate, bune maniere... şi paradă afectivă. 
Bărbatul nativ Fecioară va fi, de regulă, foarte ataşat de iubita sa, de femeia sa, mai ales atunci când această femeie îl va lua aşa cum este, cu regulile lui, cu tabieturile lui, de la cele din viaţa socială, până la igienă şi dietă.

Farmec şi sexualitate. 

Greu de spus dacă un bărbat Fecioară poate fi cu adevărat strălucitor, fermecător. 
Totuşi, există destule femei care îşi doresc să aibă lângă ele un om de bază, un om tare ca o stâncă, pe care nici un cataclism nu-l va îndepărta. Fidelitatea bărbatului nativ în zodia Fecioarei este exemplară. 
Se spune despre bărbatul Fecioară că, dacă lipseşte o noapte de-acasă, femeia lui n-are de ce să se îngrijoreze – fiind sigur că
ori a rămas la muncă peste program, ori a stat la o cârciumă, şi nu din proprie pornire, ci confiscat fiind de cercul de prieteni. 
Lipsit de iniţiativă în dragoste, el va şti, totuşi, totul sau aproape totul despre dragoste, precum şi despre anatomia secretă feminină.
Teoretic, bărbatul nativ în zodia Fecioarei va fi bine pregătit în ceea ce priveşte femeile şi, prin urmare, este foarte posibil ca acest lucru să-l ajute în a înţelege mai bine natura femeii, facilitându-i-se, astfel, apropierea, legătura afectivă. 
El se va afirma în faţa femeii şi prin delicateţe, pasiune
constantă, ocrotire, mângâiere, siguranţă şi confort.
Bărbatul nativ în zodia Fecioarei poate fi pândit, uneori, de lipsă de impuls sexual, dar, e un dar aici, o femeie interesată de convieţuirea cu el va putea trece uşor, şi chiar şi cu câştig, peste acest impas atât de neplăcut.
Desigur, ambianţa şi modul de abordare vor conta foarte mult. Bărbatul aflat sub semnele zodiei Fecioarei este unul dintre puţinii bărbaţi din cercul zodiacal care nu va seduce, ci trebuie sedus. 
O tresărire în viaţa sa sentimentală s-ar putea produce, totuşi, în jurul vârstei de 50 de ani, când devine interesant pentru femeile pragmatice, pentru cele care vor un gospodar, un bărbat în casă, pentru cele care doresc să aibă în preajmă o persoană care să poarte pantaloni şi nu fustă.

Atitudinea faţă de cei din jur. 

În general, bărbatul Fecioară se bucură de admiraţia celorlalţi bărbaţi, chiar dacă aceştia vor avea uneori tendinţa de
a-l lua peste picior, mai ales în legătură cu sobrietatea şi corectitudinea de care dă dovadă. 
Cât despre femei, acestea îl înţeleg foarte greu, dar vor fi destule dintre cele care vor dori să-i cunoască sufletul şi să-i fie
aproape, chiar dacă şi după căsătorie, bărbatul lor nativ în zodia Fecioarei va continua să fie, chiar şi pentru ele, încă o enigmă. În relaţia dintre sexe, bărbatul Fecioară va considera adulterul ca fiind un fapt intolerabil, profund imoral, demn de tot dispreţul.
De altfel, în relaţiile sale sociale, bărbatul născut în zodia Fecioarei va avea numeroase momente de inflexibilitate. 
De pildă un „nu” de-al său, “nu” va rămâne pentru totdeauna. Bărbatul Fecioară va avea mare grijă de sine, alocându-şi, cu multă atenţie şi chibzuinţă, timp pentru plimbări, antrenamente, lecturi, diete, pentru un regim de viaţă regulat. 
Din păcate, ceilalţi semeni nu se vor simţi, întotdeauna, prea în largul lor lângă el, deoarece le va pretinde să trăiască asemenea lui şi, mai mult decât atât, să vadă şi ei lumea aşa cum o vede el, şi nu altcum.

Virilitate. 

Unii astrologi sunt de părere că bărbatul nativ în zodia Fecioarei nu este un bărbat puternic nici din punct de vedere afectiv, şi nici
sexual. 
Şi, totuşi, aceiaşi astrologi, aparent atât de sceptici, îl consideră a fi
un partener sexual potrivit pentru vremuri grele, un bărbat valabil pentru o întreagă viaţă. 
Un bărbat aflat sub semnele Fecioarei va şti doar rareori
cum să pornească o relaţie de dragoste şi, tot rareori, va depăşi în dragostea sa gesturile platonice, sărutul fiindu-i îndrăzneala maximă până la care poate ajunge. 
Cititorii în stele susţin că, în cazul bărbatului Fecioară,
comandantul în acest moment sensibil, factorul-iniţiativă adică, trebuie să fie femeia, altfel totul ar putea lâncezi la nesfârşit, fără vreo finalitate practică. 
Fiind de felul său receptiv în dragoste, bărbatul nativ în zodia
Fecioarei îi va oferi partenerei sale, iubitei, tot ceea ce-şi doreşte aceasta, tot ce o interesează, o bucură şi îi face plăcere, cu o singură condiţie însă – aceasta să-i mărturisească totul despre ea, sau cel puţin să-l facă să creadă că i-a spus totul despre ea, că nu mai are, deci, nici un secret faţă de el.
Bărbatul nativ în zodia Fecioarei este, totuşi, dincolo de denigrările ce se mai aud, pe ici, pe acolo, chiar conştiincios în dragoste, un bun executant, lui trebuind doar să i se indice traseul, să i se aducă la cunoştinţă fişa postului. 
În momentul în care va şti ce are de făcut, va purcede la
treabă şi, se zice, bărbatul Fecioară nu prea are obiceiul să dezamăgească.
În căsnicie, dacă nu este solicitat de soţia sa, acest bărbat poate ajunge să uite cu totul de actul sexual şi de plăcerile dragostei trupeşti. Neglijat de parteneră, bărbatul născut sub semnele zodiei Fecioarei îşi poate transforma viaţa într-o pustietate, într-un adevărat deşert din punct de vedere sexual. 
Cu tact, femeia iubită îl va putea însă mobiliza, întâlnirea
conjugală fiind, de obicei, mulţumitoare pentru ambii parteneri. Poate fi un fapt surprinzător, dar bărbatul nativ în zodia Fecioarei nu va accepta să fie, totuşi, o simplă jucărie sexuală. 
În consecinţă, femeia va trebui să-i acorde, cu bună ştiinţă şi cu toată responsabilitatea, locul şi preţuirea care i se cuvin, deoarece astfel, şi numai astfel, va avea doar de câştigat.
Preţuind foarte mult confortul sentimental şi mulţumirea în activitatea sexuală, bărbatul nativ în zodia Fecioarei va rămâne îndatorat femeii care îi va oferi aşa ceva şi îi va acorda acesteia tot respectul şi toată preţuirea sa, acceptând, fără probleme, chiar şi poziţia de vioară a doua în viaţa cuplului.
În cazul în care se va emancipa din punct de vedere al activităţii sexuale, al dragostei trupeşti, bărbatul Fecioară va prinde gustul amorului şi-şi va surprinde partenera, dorind să facă dragoste. 
Ajuns la acest nivel, nativul în zodia Fecioarei va considera femeia o minune a acestei lumi, iar posesia ei prin dragoste un miracol, un miracol care trebuie trăit cât mai des cu putinţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.