joi, 29 octombrie 2015

Incarcarea energetica si programarea cristalelor



Incarcarea energetica si programarea cristalelor si a pietrelor semipretioase 

Incarcarea cu energie a cristalelor
Pentru a fi folosite eficient cristalele trebuie purificate, incarcate si apoi acordate cu propria persoana. Odata purificat nu mai lasati pe absolut nimeni in afara de dv. sa mai atinga acest cristal - procedeu numit personalizare.
Din acel moment el preia amprenta dumneavostra energetica deci orice atingere straina trebuie imediat inlaturata, repetand procedeul de purificare(ajunge doar spalarea cu apa curenta de cateva minute). De fapt, tot acest ritual trebuie repetat periodic, mai ales dupa perioade de stress, de boala, dupa perioade aglomerate sau cand simtiti ca energia sa - si deci si a dumneavostra - a scazut.Dupa ce s-a uscat cristalul, tineti-l in mana stanga cateva minute si incarcati-l mental de energie pozitiva, transmiteti-i ganduri si intentii bune, eventual va puteti pune o dorinta caredoriti sa vi se implineasca din momentul in care veti purta acest cristal. In timpul energizarii, puteti asculta o muzica aleasa, cu tonalitati spirituale, o muzica linistita, clasica sau electronica,in nici un caz o muzica de consum sau fara valoare spirituala. 

Puteti face in acest timp aromoterapie, meloterapie sau sa aprindeti betisoare parfumate si sa meditati. Exista modalitatide initiere ce faciliteaza acest lucru precum si alte activitati de energizare sau procese de lucru cucristalele. Puteti folosi puterea intentiei si in cazul personalizarii unei pietre pentru voi sau pentrualte persoane, ceea ce va duce la chemarea energiilor aflate in armonie si indepartarea celor dizarmonice. Aceasta metoda este folosita si pentru refacerea capacitatii de programare sau dememorare, in cazul in care acestea au fost sterse in prealabil. In cele mai multe cazuri, daca avetio bucata a aceleiasi pietre ce este pe deplin energizata, o puteti aseza sub sau peste cea carenecesita energizare si solicitati prin puterea intentiei ca piatra slabita sa-si recapete energia la nivelul maxim al potentialului sau.

Prin activare intelegem pornirea cristalului tinandu-l in palma mainii stangi sau drepte, dupacum suntem barbat sau femeie, cu varful spre exterior si invocand Lumina de cel putin 3 ori :

Invoc Lumina Cristului launtric
Sunt un canal curat si perfect
Lumina imi este calauza.

Acordarea cristalului cu propria persoana se face in timp, prin tehnica meditatiei, conectandvibratia personala cu cea a cristalelor timp de aproximativ 30 de zile .Multe dintre tehnicile de purificare a cristalelor implica si incarcarea lor cu energie si refacerea acestora, dar cateodata un cristal ce a fost purificat pare a fi foarte slab energizat sau chiar fara de viata. El se poate incarca energetic, i se poate amplifica sau reda energia prin diferite metode.
Energia este folosita de asemenea pentru a incarca pietrele, facandu-le sa-si mareasca abilitatile naturale. Printr-o intentie bine definita si concentrare, fara a avea nici un dubiu asupra puterii de purificare a cristalelor, tineti piatra intre maini sau palme sau pur si simplu atingeti-o cu mainile si concentrati-va asupra purificarii acesteia. Pentru majoritatea pietrelor, cateva minute sunt suficiente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.