joi, 15 octombrie 2015

Zodiacul iubirii - Barbatul Taur


1.Culoarea norocoasă
– rozul, mai ales rozul, dar şi albastrul pal şi, în mai mică măsură, bejul. 
După cum se vede, este vorba despre culori moi, aproape discrete, ce emană parcă sfiiciune. Destul de ciudat pentru un Taur...
2. Floarea norocoasă. 
Trei flori deosebit de frumoase vor purta cu ele norocul Taurului. Este vorba, în primul rând, despre trandafirul roşu, o
floare ce sugerează maturitatea, dar nu orice fel de maturitate, ci una plină de nelinişti. Celelalte flori favorabile Taurului sunt garoafa roz şi micsandra. 
Alăturarea lor lângă prea-puternicul trandafir roşu nedumereşte,
nedumereşte şi sugerează că nativul Taur poate fi plin de surprize.
3. Parfumul purtător de noroc - va fi făcut din flori de măr şi din garoafe. Un şir întreg de suavităţi par a-i da Taurului un impuls spre îmblânzire, spre romantism, spre o stare greu de justificat, de altfel, în cazul acestui nativ. 
Taurul este, după cum se vede, un nativ mai mult decât uimitor, cu
un trandafir roşu la butonieră, lăsând în urmă-i un miros fin, abia ghicit, de flori de măr. Nu trebuie uitat faptul că nativii în Taur vor să placă celor din jur şi, în consecinţă, nu vor precupeţi nici un efort pentru a avea o cotă înaltă în ochii semenilor.




Bărbatul TAUR

Comportare – în casă şi afară. 

Nu puţini sunt astrologii care consideră că există o asemănare izbitoare între bărbatul Taur şi bărbaţii cunoscuţi în zilele noastre sub denumirea de macho sau lover latino. Adevărul este
că bărbatul Taur poate fi considerat, fără îndoială, un tip tare, definit prin calm, raţiune, putere de concentrare, inteligenţă aplicată şi disponibilitate afectivă.
Un asemenea om îşi va propune, din capul locului, să trăiască bine, iar cu sexul opus să se afle, în permanenţă, în cele mai agreabile relaţii. 
Munca de-a surda este, potrivit concepţiei lui, destinată altora, iar femeile, aceste podoabe ale lumii noastre, trebuie să-l bucure şi pe el, sau în primul rând pe el, şi cât mai mult dacă se poate. 
Masiv şi poate primitiv în felul său, bărbatul Taur nu moare din dorinţa de a avea neapărat relaţii cu semenii, poziţia lui în societate fiind mai degrabă neutră. 
În felul său, bărbatul Taur este un găman, un lacom, un Haplea, fapt care pe unii îi supără, dar pe cei mai mulţi chiar îi amuză, privindu-l cu înţelegere. 
Îi place să lege prietenii mai ales cu femeile, simţindu-se bine în preajma lor. Legăturile lui cu femeile nu sunt neapărat cu scop sexual, ci constituie un anumit tip de prietenie, de amiciţie colegială foarte eficientă, mai ales la slujbă.
Această comportare a bărbatului Taur nu trebuie să supere pe nimeni, el fiind, la urma-urmei, datorită firii sale înţelegătoare şi bonomiei, un răsfăţat. Realist, el are un simţ de orientare în societate rar întâlnit. 
Asemenea femeii Taur, el doreşte să trăiască în lumea reală, palpabilă, şi nu-şi va face iluzii prea multe sau prea mari, ceea ce înseamnă că nu va construi niciodată castele de nisip în Spania. Deşi adept al plăcerilor ce vin dinspre mâncare şi femei, în mod obişnuit bărbatul Taur nu se dă în lături de la muncă, fiind un lucrător de cursă lungă, indiferent de domeniu sau de natura muncii – fizică sau intelectuală. 
În casă nu-i place să fie comandat, în nici o împrejurare. Fiind un om relativ interiorizat, bărbatul nativ în Taur va fi, totuşi, un bun tată de familie şi un soţ pe care orice femeie poate conta - până când moartea îi va despărţi, cum se spune. 
Niciodată, dar absolut niciodată nu-i va plăcea ca alţii să se bage, să se amestece în viaţa sa, relaţiile cu cei din jur fiindu-i, de obicei, distante, formale. 
Nu-i place să aibă confidenţi, să facă vreun fel de confidenţe. 
E tipul de om care nu-şi va dezvălui prea uşor planurile. 
Partenera lui de viaţă nu va duce decât rareori grija gospodăriei, el găsind, mai mereu, câte ceva de trebăluit în spaţiul domestic şi rezolvând, astfel, treburile casei. 
Bărbatul Taur va veghea, cu toată rigurozitatea, ca nimeni dintre ai săi să nu sufere.
În casă şi în societate, bărbatul Taur este, în felul său, un masiv, un greoi, un impunător, un elefant.


Suflet şi pasiune. 

În viaţa de zi cu zi, ca şi în dragoste, bărbatul Taur este un căpos. E un fel de buldozer, un Piedone care îşi impune voinţa negreşit. Şi, cu toate acestea, bărbatul Taur este un om care vibrează în
faţa frumosului. 
Într-o caracterizare tradiţională a zodiilor, bărbatul Taur apare ca un om a cărui prezenţă face bine celor din jur. Se afirmă
chiar că orice femeie se va simţi, în preajma bărbatului Taur, mai tânără şi mai frumoasă, şi chiar un pic mai fericită. 
Deşi din punct de vedere afectiv se exprimă ceva mai anevoie, bărbatul Taur va fi uşor de înţeles, de descifrat, fiind chiar cât se poate de citeţ în exprimarea sentimentelor sale. Nu s-ar spune, totuşi, că este prea bogat sufleteşte, fiind îndeobşte caracterizat, în plan interior, de simplitate. 
Dar tocmai această simplitate îl va face fermecător, declanşând în juru-i adevărate pasiuni. 
Bărbatului Taur îi plac mâncărurile consistente şi băuturile fine. 
Se va simţi foarte bine mâncând şi bând, chiar şi dacă e singur. Atunci când bea şi mănâncă împreună cu alţii, dar nu numai atunci, bărbatul Taur poate fi şi inimă largă, şi poate avea chiar şi un comportament ceva mai colorat. 
Pasiunile şi trăirile lui în iubire sunt stimulate şi amplificate de confort şi se petrec pe un fond de stare generală de bine, de seninătate şi armonie. 
Bărbatul Taur va ieşi foarte greu din tabieturile sale, fiind chiar un comod în anumite momente.
În general, un bărbat Taur nu va supăra femeile decât în împrejurări cu totul şi cu totul deosebite. 
Şi, totuşi, bărbatul nativ în zodia Taurului nu va toarce aproape niciodată în braţele unei femei, şi nici nu va vărsa vreo lacrimă.

Farmec şi sexualitate. 

În primitivismul bărbatului Taur, dar şi în năzuinţa acestuia, aproape copilărească, de a avea tot mai mult şi tot ce e mai bun,
femeile vor găsi un farmec aparte, farmec ce le va cuceri. 
Nici ele nu-şi vor putea explica, până la capăt, ce-au găsit la bărbatul cu care se însoţesc şi alături de care susţin că se simt minunat. 
Poate că şi calităţile sale de lider, de şef incontestabil, le fac pe femeile partenere ale bărbatului Taur să se simtă bine, acesta comportându-se ca un ins puternic, sigur de sine şi cu aere de comandant.
Bărbatul Taur se va îndrăgosti pe încetul, pentru el dragostea la prima vedere fiind doar o poveste şi nimic altceva. 
Nu crede în aşa ceva.
Bărbatul Taur nu va suporta prea mult cochetăria şi jocurile de provocare şi aşteptare ale unei femei, acest mod de comportare obosindu-l, fără îndoială, şi făcându-l chiar să se lase păgubaş. 
Într-un costum elegant, bărbatul Taur va arăta uneori caraghios, 
dar va avea şi o notă secretă de distincţie, pe care femeile o vor sesiza cu uşurinţă. 
În privinţa unei relaţii sentimentale, a unei relaţii de dragoste, orice femeie trebuie să ştie că, în cazul bărbatului Taur, odată punţile tăiate, nu mai există decât rareori posibilităţi de întoarcere. 
O figură aparte fac însă Taurii născuţi în ultima jumătate a intervalului zodiacal, aceştia fiind de felul lor mai reflexivi şi
mai predispuşi la dialog şi la negociere.

Atitudinea faţă de cei din jur. 

În general, aşa cum s-a mai spus, bărbatul Taur nu se omoară în a avea şi cultiva relaţii ample la serviciu, la meci sau la cârciumă. Egoismul său este destul de greu de suportat de către ceilalţi
bărbaţi, dar se pare că, într-un anume fel, place femeilor. 
Bărbatul Taur va face, nu o dată, tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi atinge ţelul, indiferent de temă sau obiectiv. 
Uneori, în demersurile sale, nu va ţine seama de cei din jur şi poate că îi va şi răni, evident neintenţionat.
Ajuns şef, bărbatul Taur va da ordine care nu vor fi, aproape niciodată, comentate sau negociate, ci numai şi numai executate, întocmai şi la timp. 
Şi chiar dacă se va negocia cu el, în cele din urmă tot la ideile lui va rămâne, iar interlocutorii săi îşi vor fi răcit gura degeaba. Comportându-se ca un om greu de scos dintr-ale lui, bărbatul Taur va avea, totuşi, şanse de reuşită, de izbândă, în multe momente ale vieţii sale, trezind chiar admiraţia celorlalţi. 
Haina de politician se va asorta cu acest bărbat doar în momentele deosebite ale societăţii, el fiind, în politică, omul situaţiilor-limită. Aşa cum e de aşteptat, bărbatul Taur iubeşte adesea acţiunea şi, de cele mai multe ori, încearcă să-şi rezolve problemele singur. 
Nu prea este încântat de lucrul în echipă, având senzaţia clară că o problemă nu se rezolvă niciodată, cum trebuie, în colectiv. Recunoaşte cu seninătate, mai în glumă, mai în serios, că n-are spirit colectivist, şi nici măcar cooperatist, şi face din această lipsă a sa un titlu de mândrie. 
Nu încape îndoială că bărbatul Taur este un luptător autentic pe baricada vieţii, manifestându-se şi ca un independent irecuperabil.

Virilitate. 

În dragoste, relativ întunecatul şi interiorizatul Taur poate fi,
adesea, o adevărată forţă a naturii. În general, demarează greu, dar, după ce ia turaţie, poate fi uimitor. 
În căutarea iubirii, bărbatul Taur va încerca să ducă la bun sfârşit ceea ce şi-a propus şi nu va renunţa la scopurile sale atât de uşor, ci va da asalt după asalt. De altfel, în dragoste sunt puţine lucrurile care-l impresionează cu adevărat pe bărbatul Taur. 
Pare a şti totul, dând impresia că nu este de ieri, de alaltăieri pe acest pământ, ci tocmai de la facerea lumii. 
Şi, mai mult decât atât, mereu va dori ceva mai mult şi mai mult, de parcă nu numai el, ci şi alţii, ar trebui să tot inventeze şi să
imagineze spre folosul său. 
Un lucru e cert în cazul Bărbatului Taur – îi place să facă dragoste, pentru el dragostea fizică nefiind doar o simplă descărcare, ci o plăcere pe care o obţii cu pasiune, dintr-un impuls natural. 
Se zice că în dragoste este, totuşi, sensibil, manifestând înţelegere pentru parteneră. 
Câteodată, bărbatul Taur poate fi învinuit de prea multă
dragoste fizică, chiar de abuz la capitolul dragoste fizică. 
Există destule zodiace în care bărbatul Taur este acuzat de lipsă de imaginaţie în activitatea sexuală, fiind considerat un tradiţionalist. Alteori, în aceleaşi scrieri de gen, se mai spune despre nativul Taur că este un bărbat care nu ştie să facă dragoste decât ciobăneşte, adică deosebit de viguros, dar fără jocuri şi volute. 
În activitatea sa sexuală, bărbatul Taur se va lăsa condus doar
rareori, el făcând totul după cum îl taie capul şi după cum îi dictează simţurile. 
Un fapt e limpede – dintr-o combinaţie cu bărbatul Taur toată
lumea iese mulţumită, reproşurile fiind foarte rare şi, prin urmare, condica de sugestii şi reclamaţii a acestuia are, în mod obişnuit, numai pagini albe.

2 comentarii:

  1. sunt ...dar ceeia ce sunt .......sunt pt ei ..pt. propria persoana ...poti sta cu ei daca esti f.f.f. rabdatoare transformandu-te incet dar sigut in sclava lor .......ar fi multe de spus dar ma opresc aici !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat, stiu asta din proprie experienta.Tot ce ni se intampla sunt lectii de viata, viata merge inainte si va veni si partenerul compatibil indiferent de zodia lui.Nu exista barbati perfecti !

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.