sâmbătă, 10 octombrie 2015

Zodiacul iubirii - Femeia Fecioara




THALIA

1.Zodii care se armonizează cu Fecioara. 
Desigur, nativul în zodia Fecioarei se va armoniza, în primul rând, cu o altă zodie de pământ, cea a Taurului. 
Din punct de vedere spiritual, nativul în Fecioară va avea certe
afinităţi cu nativii din Berbec şi Taur, dar mai ales cu cei născuţi în prima decadă a zodiei Taurului. 
O relaţie de bună colaborare va avea nativul în zodia Fecioarei şi cu nativii din Capricorn, dar numai în anumite momente, cu precădere atunci când este vorba de momente de destindere, de distracţie, de relaxare.
2. Zodii conflictuale cu Fecioara. 
Nativul în Fecioară nu va trebui să cedeze niciodată chemărilor unui nativ în Gemeni, deoarece există pericolul ca toată relaţia lor, nu numai de dragoste, dar chiar şi de afaceri, să se termine foarte prost.
3.Zodia concubinajului şi a căsătoriei nativului în Fecioară
Celnăscut sub semnele Fecioarei îşi va putea împărţi, atât viaţa, cât şi sentimentele, în mai mică sau în mai mare măsură, dar la un nivel acceptabil, cu nativi din toate celelalte zodii, excepţie făcând cea a Gemenilor. 
Orice reuşită într-o combinaţie cu un nativ în Geamăn nu va face, în cele din urmă, decât să confirme regula, adică să eşueze cumva. O relaţie a unei native în Fecioară cu un bărbat nativ în Taur va da rezultate bune şi foarte bune în 90 la sută din cazuri, ceea ce este un procentaj de compatibilitate foarte mare. 
Nativul în zodia Fecioarei va putea stabili o relaţie afectivă
colorată, plină de originalitate, şi cu un nativ în Săgetător. 
Relaţia aceasta specifică, şi într-un fel unică, poate fi memorabilă, dar, din păcate, se va dovedi, mai întotdeauna, repede trecătoare.


Femeia născută în zodia FECIOAREI

Comportare – acasă şi afară. 

Nu puţini sunt astrologii care sunt de părere că femeile născute sub semnele zodiei Fecioarei sunt printre cele mai înţelepte şi echilibrate femei din tot cercul zodiacal. 
Aceste femei îşi
vor conduce familia cu multă siguranţă, cu o viziune clară, asemenea unui conducător iscusit şi înţelept, care se preocupă de prezent şi care pregăteşte, cu pricepere, viitorul.
Dacă se va căsători cu bărbatul iubit, femeia născută sub semnele zodiei Fecioarei îl va iubi pentru totdeauna pe acesta, fiindu-i credincioasă toată viaţa. 
Casa ei va fi un tărâm al armoniei, al florilor, al vorbelor dulci şi al
păcii.
Femeia nativă în zodia Fecioarei este remarcabilă în grija ei pentru copii, dar asta nu înseamnă că va coborî, în vreo împrejurare sau alta, ştacheta educaţiei şi a exigenţelor. 
Desigur, odată cu venirea copiilor, va şti să se
împartă în aşa fel, încât, toată familia ei să fie mulţumită. 
Nu-şi va neglija soţul, ci îl va iubi cu toată puterea, fără a ţine seama de timp şi de rutină.
Sunt astrologi care susţin că această femeie minunată va avea, de obicei, viaţă grea în căsnicie, deoarece cu greu va găsi un bărbat tot atât de bun cât şi ea, şi care să fie la înălţimea marilor ei calităţi sufleteşti şi intelectuale. 
Gurile rele o vor acuza pe femeia din zodia Fecioarei de faptul că
se controlează prea mult, că ar fi chiar prea cerebrală, că sufletul ei ar fi împărţit în mici fărâme, ce pot fi cântărite doar cu balanţa de farmacie.
Femeii născute sub semnele zodiei Fecioarei îi place nespus să conducă, atât în casă, cât şi la slujbă sau în afaceri. 
Este tonică în societate, având un optimism molipsitor. Îşi va duce la îndeplinire sarcinile, răspunderile sociale, de afaceri sau de serviciu cu toată sârguinţa, cu un simţ înnăscut al amănuntului, dar şi cu un simţ remarcabil al perspectivei şi al viitorului.
Chiar şi în casa ei, într-o căsnicie reuşită, femeia nativă în zodia Fecioarei va dori să aibă o anume independenţă – cel puţin din punct de vedere financiar. 
Acasă şi la serviciu îi va trata pe toţi cu amabilitate, respect şi
corectitudine, ceea ce i se pare firesc, dar tot atât de firesc i se pare să fie şi ea tratată în aceeaşi manieră.
Soţie sinceră, răbdătoare, dotată cu un umor ce pare a izvorî din
experienţa mai multor vieţi, femeia născută în zodia Fecioarei va izbucni, cu toată furia, dacă este nedreptăţită. 
În familie, în viaţa de cuplu, ea se va dovedi, în permanenţă, o bună prietenă a soţului ei. 
Se va emoţiona foarte rar, deoarece bagajul ei emoţional nu este, totuşi, prea bogat.
De remarcat faptul că femeia nativă în zodia Fecioarei se va înşela la viaţa ei de foarte puţine ori - aceasta întâmplându-se, de obicei, mai ales atunci când e vorba despre alegerea şi relaţia cu bărbatul iubit. 
Ca şi alte femei, şi nativa în zodia Fecioarei va fi oarbă în ceea ce priveşte lipsurile şi slăbiciunile celui pe care-l iubeşte. 
Faptul acesta o mai umanizează, desigur, şi o mai scoate, cât de cât, din schemele ei de robot căruia nu i se poate reproşa nimic.


Suflet şi pasiune. 

Făcându-se atâta caz de gândirea pozitivă a femeii native în zodia Fecioarei, de exactitatea, analitismul şi intransigenţa ei, este
uitată, parcă voit, o constatare făcută încă de demult de vechii astrologi, potrivit căreia această femeie ar fi cea mai bună, cea mai pasionantă şi pasională femeie din lume atunci când iubeşte şi este iubită.
Ştiindu-se dotată de la natură cu farmec, femeia nativă în zodia Fecioarei va agrea, în mod firesc, bărbaţii cu şarm, îngrijiţi, atenţi cu ei şi cu gesturile pe care le fac. 
Sufletul ei bun nu va accepta decât bunătate în jur. Caldă în gesturi şi vorbe, în priviri şi mângâieri, femeia din zodia Fecioarei nu-şi va expune sufletul decât atât cât crede ea de cuviinţă. 
Destui astrologi afirmă că intimitatea femeii Fecioară va fi, de obicei, greu de cucerit, ea făcând parte dintre femeile care nu-şi pierd capul cu una, cu două. Dorinţele ascunse, visele secrete ale femeii native în zodia Fecioarei vor avea o bogăţie surprinzătoare, dar nu vor putea fi cunoscute atât de uşor. 
Având o bună educaţie a sentimentelor, femeia din zodia
Fecioarei va face cu greu o pasiune pentru cineva, convinsă şi de faptul că, odată intrată într-un joc, va trebui să-l susţină, mai ales afectiv, şi apoi mai există şi pericolul de a avea necazuri, de a-şi complica viaţa.
Pasiunea femeii Fecioară se va afişa foarte puţin în văzul lumii, ea fiind exprimată, în cel mai firesc stil, doar dincolo de perdelele dese şi jaluzelele atent desfăşurate. Se poate afirma că sufletul şi pasiunile femeii născute sub zodia Fecioarei sunt închise, bine de tot, într-o curte cu gard înalt, din care nu se vede nimic de-afară, dar nici dinăuntru spre afară. 
Despărţitor poate fi chiar şi un geam perfect mat, geamul impalpabil al sobrietăţii, modestiei şi bunei cuviinţe prin care lumina va trece, dar nu vor trece, nicicând, niciodată, imaginile. 
Doar umbre se vor vedea, şi totul va fi de nedesluşit şi de neexplicat. Aşa vrea să fie iubită şi să iubească femeia
nativă în zodia Fecioarei, cea mai apreciată iubită din tot zodiacul.

Farmec şi sexualitate. 

Foarte preţuită de bărbaţii care vor să încheie socotelile cu burlăcia, femeia nativă în zodia Fecioarei este cotată, uneori, ca fiind rece din punct de vedere sentimental, ba chiar egoistă, ceea ce este, desigur, fals.
Nativa în zodia Fecioarei doreşte, fără îndoială, să iubească şi să se comporte în dragostea ei asemenea celorlalte femei. Probabil că orientarea sa către un comportament controlat, calculat, îi dăunează, câteodată, chiar şi în faţa acelor bărbaţi care, sătui de aventuri şi de femei uşoare, caută o femeie trebuincioasă cel puţin pentru o viaţă, şi nu pentru o seară, o săptămână sau o lună.
Femeii native în zodia Fecioarei îi plac bărbaţii care par să-i semene la fire, care au aceleaşi principii de viaţă cu ale ei, care afişează aproximativ aceleaşi coordonate de gândire şi comportamentale cu ale ei. 
Ea nu va dori să se aventureze cu cine mai ştie ce bărbaţi pasionali, dar dubioşi, şi care, la o adică, se pocăiesc şi se jură cu tot focul că n-or să mai păcătuiască nici măcar cu gândul. 
Pe aceştia, Fecioara îi va elimina din jocul ei afectiv, uneori chiar şi din relaţiile şi contactele ei sociale.
Nativa în zodia Fecioarei va fi preocupată să se îmbrace mereu la modul corect, nedorind să iasă din canoane. 
Ea nu va căuta prea des să-şi evidenţieze farmecele, fiind, s-ar putea spune, asemenea unei Cenuşărese.
Nu va dori neapărat să facă dragoste nici măcar cu bărbatul iubit şi, din acest motiv, va fi mulţumită doar cu prezenţa acestui bărbat, doar cu sunetele vocii lui, doar cu imaginea lui domestică, acolo pe domeniul unde doar ea este stăpână. 
Toate acestea nu înseamnă că femeia nativă în zodia Fecioarei nu va iubi plăcerea fizică, dimpotrivă, va dori să guste din această plăcere şi-şi va crea condiţii cum numai ea ştie, pentru a o
savura într-o deplină intimitate. 
Prin urmare, se va dărui bărbatului iubit cu toată graţia ei de femeie, cu tandreţe maximă, cu sensibilitate şi modestie. Surprinzător, femeia născută sub semnele Fecioarei este destul
de preocupată să-şi înfrumuseţeze iubirea trupească, fiind capabilă să-i descopere acesteia noi sensuri, noi semnificaţii. 
Farmecul personal în iubirea trupească al acestei native, precum şi sexualitatea de care poate da dovadă, rămân însă bine mascate, urmare a unei decenţe bine înţeleasă.
Femeia născută sub semnele zodiei Fecioarei va conştientiza mereu faptul că în lumea asta ea trebuie să fie o adevărată doamnă şi, în consecinţă, nu va precupeţi nici un efort pentru a fi la înălţimea acestui deziderat, inclusiv în iubirea ei.

Atitudinea faţă de cei din jur. 

Puţine sunt femeile care au ştiinţa de a păstra atât de bine distanţa faţă de oamenii din jur, aşa cum ştie să o facă femeia nativă în zodia Fecioarei. 
Prin urmare, aceasta se va comporta cu atâta pricepere şi tact încât nimeni nu se va supăra şi nimeni nu o va putea acuza de proastă purtare sau de lipsă de maniere. 
Femeia nativă în zodia Fecioarei ştie, fără îndoială, să fie un om de lume, fiind ajutată, în demersurile ei de a exista printre ceilalţi oameni, şi de calităţile pe care le are, în mod sigur, în unul dintre domeniile spiritului - artă, literatură, mass-media. 
Cunoştinţele şi calităţile în aceste teritorii ale inefabilului o
vor face interesantă, şi chiar atractivă, pentru cei din jur şi îi vor înlesni multe dintre relaţiile sociale de care are, ca orice om, nevoie.

Feminitate. 

Nativa sub semnele Fecioarei va fi, în mod obişnuit, mult
preţuită de iubitul ei, deoarece va dovedi senină grijă şi inepuizabilă
tandreţe faţă de acesta, făcând tot ce-i stă în putinţă pentru a se simţi şi el bine, nu numai ea.
Calculată şi aparent rece în familie şi societate, femeia nativă în zodia Fecioarei se va manifesta în dragostea ei cu o secretă bucurie, desfăşurând o frumuseţe a comportării cu totul aparte.
Fiinţă de interior, femeia născută în zodia Fecioarei îşi va căuta alinarea, bucuria vieţii şi dragostea fierbinte în casa ei, în patul ei, cu tot ce înseamnă comoditate, relaxare, bucurie intimă inegalabilă. Chiar şi după ani şi ani de căsnicie, de convieţuire, atitudinea faţă de dragoste a acestei femei va tinde tot spre puritate, ea nepierzându-şi, adesea, nimic sau aproape nimic din aerul sfios, timid, feciorelnic din prima tinereţe.
În general, nativa în zodia Fecioarei nu-şi va întâlni dragostea în locuri aglomerate, cu viaţă socială intensă, ci în spaţiile mici ale biroului de la serviciu, la o agapă cu prietenii, în excursie, la bibliotecă sau în alte asemenea locuri unde nu se înghesuie chiar toată lumea şi unde viaţa are un ritm mai molcom.
Femeia nativă în zodia Fecioarei nu va fi niciodată chiar atât de vulnerabilă, pe cât s-ar crede, în faţa vorbelor măiestrite ale falşilor îndrăgostiţi, ale cuceritorilor de profesie. 
Ea are alte principii, vrea sinceritate şi identifică fără probleme sinceritatea, adoră onestitatea şi iubeşte nespus adevărul.
Nu-i place să i se vorbească despre sex, ori să audă cuvinte legate de sex, şi asta nici măcar în cele mai fierbinţi momente ale dragostei ei. 
Pentru femeia nativă sub semnele zodiei Fecioarei va fi mult mai de efect, să zicem, un sărut îndelung, o mângâiere şi chiar o uşoară şi plină de afecţiune strângere de mână.
Femeia nativă în zodia Fecioarei face dragoste cu seninătate şi delicateţe şi, de aceea, bărbatul ales de ea va trebuie să se poarte asemenea ei. 
În aceste condiţii, şi numai în aceste condiţii, totul va fi perfect sau aproape perfect. 
Nu se ştie cu exactitate cum, dar aşa va fi, susţin vechii astrologi,
iar noii astrologi, dotaţi cu computer şi soft-uri de ultimă oră, nu au găsit, până în prezent, încă nici un motiv pentru a-i contrazice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.