joi, 15 octombrie 2015

Zodiacul iubirii - Barbatul Leu


1.Culoarea norocoasă. 
Norocul Leului este alimentat şi de nişte culori cu o tuşă imperială, acestea fiind galbenul intens, auriul, chihlimbariul.
Toate aceste culori sunt prezente şi în viaţa celorlalţi oameni, dar nu
oricând şi oricum, ci, cu precădere, în momente deosebite, nefiind, în mod obişnuit, culori de toată ziua, culori de purtat, ci de sărbătoare.
2. Floarea norocoasă. 
Numai flori una şi una se află de pază la norocul Leului: trandafiri roşii, crizanteme, orhidee. 
Fiecare dintre aceste flori, chiar şi trandafirul, se va remarca printr-o doză de exotism, ceea ce face ca misterul şi puterea lor să fie mai mari decât la florile obişnuite. De remarcat, aici, şi marea varietate a norocoaselor flori de orhidee. 
De pildă, pentru un cunoscător, jungla întreagă nu este altceva decât o pădure alcătuită din felurite orhidee. Ceea ce este cu totul adevărat.
3. Parfumul norocos. 
Asemenea mirosului florilor norocoase, şi parfumul norocos, precum şi aroma norocoasă pentru Leu vor avea o notă
de masivitate, de greutate chiar şi la respirat. 
Aromele care-l vor inspira pe Leu se găsesc în parfumul de mosc, dar şi în parfumurile de flori de portocal şi de trandafir. 
Se spune că parfumul care e norocos pentru Leu, va deveni norocos şi pentru cei aflaţi, pe moment, în preajma Leului. 
Altfel spus, prin parfumul său norocos, Leul va aduce o şansă, temporar, e adevărat, nu numai sieşi, ci şi prietenilor, adică tuturor celor care au pentru el gânduri pozitive.
Bărbatul LEU

Comportare – în casă şi afară.
 

Asumându-şi rolul de şef de clan, iar când nu are asemenea rol şi-l caută sau chiar şi-l inventează, bărbatul Leu va dori să fie şi înţeleptul casei, un guru din cuvântul căruia nu trebuie să
iasă nimeni – nevastă, copii, părinţi, socri şi cine-o mai fi prin casă. Fiind un om cu o mare adaptabilitate afectivă, bărbatul Leu îşi va putea intra foarte uşor în rolul de şef nu numai acasă, ci şi la serviciu, fiind capabil să pună în mişcare chiar şi mulţimi de oameni, mulţimi, deci, şi nu doar obişnuitul grup de 10 – 15 membri ai unui birou sau atelier.
Bun strateg, bărbatul Leu va şti să-şi creeze situaţii care să-l avantajeze, iar în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor curente din casa şi gospodăria sa, se va pricepe să treacă chiar şi prin cele mai grele momente, el având, mai mereu la îndemână, pentru rezolvarea situaţiei, nu o soluţie, ci mai multe, şi toate originale (e adevărat, unele de-a dreptul riscante).
Bărbatului Leu îi place lupta şi, tocmai din acest motiv, de cele mai multe ori, el va fi cel care va câştiga. 
Atunci când pierde, va şti să piardă, deşi înfrângerea îl va ronţăi amarnic pe dinăuntru.
Bărbatul Leu este un mare iubitor de natură şi nu va fi nicidecum ceva surprinzător pentru cei din preajma sa atunci când va iniţia un adevărat cult pentru stăpânul său, Soarele. 
Va admira lumina zilei şi, dacă ar fi după el, şi-ar face o casă de sticlă, în care el să fie un fel de şeic - un tată ocrotitor şi aspru în aparenţă, un soţ valabil, sobru şi preocupat intens de mersul gospodăriei, dar nu la nivel de amănunt, ci în liniile cele mari, care
definesc stilul de viaţă al unei familii. 
Evident, va impune familiei sale stilul său de viaţă şi concepţiile sale despre muncă şi viaţă. 
Se spune despre bărbatul Leu că va avea şi momentele sale de egoism, de exclusivitate, chiar şi în propria familie. 
E greu de crezut aşa ceva, dar se pare că aşa este el, bărbatul Leu, cu toate clipele sale de singurătate şi de interogare a propriului sine.Suflet şi pasiune. 

Având talent de actor, bărbatul Leu va profita de
această calitate şi va obţine un frumos profit, nu numai în viaţa socială şi economică, ci şi în dragoste, mai ales în dragoste. 
Leul bărbat poate fi un risipitor, dar nu neapărat de bani, ci şi de sentimente, de idei. 
Fiind foarte generos, bărbatul nativ Leu este ascultat şi admirat nu numai de femei, ci şi de bărbaţi. În dărnicia sa, bărbatul Leu nu se va “calici” la o agapă cu prietenii, ci se va comporta ca un şef, cu un avut, ca un stăpân. 
Cu inima largă va fi şi cu femeile şi, de aceea, se va putea spune despre el, fără teamă de a greşi, că are un sufle mult şi mare. 
Multe femei nu vor îndrăzni să se apropie de el, părându-le inaccesibil, dar, pe ascuns, vor nutri pentru bărbatul Leu sentimente adesea fierbinţi. 
Bărbatul Leu se crede om de cuvânt, om de onoare, şi, din acest motiv, i se pare firesc să-şi dedice toată pasiunea sa femeii căreia i-a jurat credinţă.
Greu de înţeles în toate datele sale contradictorii (egoism – generozitate, de exemplu), bărbatul Leu va trebui acceptat, cel puţin la începuturile legăturii sentimentale, aşa cum este, cunoaşterea sa mai detaliată urmând a se face mai târziu.
Bărbatul Leu are, de-a lungul existenţei sale, nenumărate momente când este foarte puternic printre oameni, asemenea Soarelui în universul nostru. 
Şi, totuşi, abia când e la maximum de strălucire, sau la minimum de
putere, nativul Leu poate fi cunoscut cu adevărat şi, numai în asemenea situaţii limită, se va putea reconstitui, se va putea contura (şi identifica), întocmai ca dintr-un puzzle, personalitatea sa.

Farmec şi sexualitate. 

Mai mereu îndrăgostit, mai ales de propria parteneră sau soţie, bărbatul Leu surprinde prin dorinţa sa de dragoste, de sex. Este o dorinţă aproape continuă, Leul bărbat comportându-se ca şi
cum mai mereu s-ar afla sub efectul afrodiziacelor. Datorită expansivităţii sale, bărbatul Leu nu va rămâne aproape niciodată necăsătorit, de multe ori căsătorindu-se sau trăind în concubinaj de foarte tânăr. 
Tip în general sportiv şi iubitor de sport, Leul bărbat se va comporta şi în dragoste asemenea unui sportiv, fiind un veritabil alergător de cursă lungă. 
El se va pregăti pentru dragoste, deşi va avea o firească teamă, caracteristică multor bărbaţi, că nu va reuşi, că nu va fi la înălţimea aşteptărilor. 
Şi, surpriză, nu e vorba despre aşteptările partenerei, ci despre cele ale lui, în primul rând, despre ambiţiile lui masculine.
Bărbatul Leu este un perfecţionist în dragostea sa. 
Sunt destui astrologi care susţin că bărbatul Leu este chiar un adevărat vrăjitor în dragoste, având atâta farmec personal încât niciodată femeia nu va obosi să trăiască cu el, deşi va avea parte de multe, mari sau mărunte, momente dificile.
Bărbatul Leu va reuşi să frângă multe inimi de femeie, inimi pe care, însă,nu le va aduna niciodată să facă din ele un rug al iubirilor neîmplinite.
Bărbatul Leu va purta cu el, de-a lungul vieţii, doar regretele că nu şi-a făcut datoria, adică nu a răspuns cum se cuvine tuturor îndrăgostitelor, tuturor femeilor care i-au vrut iubirea. 
Şi nici că s-ar fi putut altfel, deoarece el şi-a dat cuvântul altcuiva şi e, după cum se ştie, om de cuvânt. 
Mai mult decât atât, chiar îşi va reproşa, chiar îşi va imputa aceste neîmpliniri, fiind convins, cu umor, desigur, că va veni peste el o pedeapsă a Domnului. 
Dar, din păcate, în cazul lui nu se poate altfel. De unde se vede, încă o dată, că bărbatul Leu este un mare iubitor de femei, un mare preţuitor şi preţăluitor. 
E cât se poate de clar că se pricepe la femei ca nimeni altul din
tot zodiacul, şi este în stare să se împace, să se armonizeze şi să lege plug bun, cum se zice, cu orice femeie din cercul celor 12 zodii.
Nimic din ceea ce e femeiesc nu-i va fi străin acestui bărbat beat de dragoste, când vrei şi când nu vrei, deşi l-ai putea crede un monument de sobrietate şi egoism.

Atitudinea faţă de cei din jur. 

Se zice că bărbatului Leu îi place să fie escortat de femei. 
Aşa cum femeia Rac, de pildă, va agrea compania bărbaţilor, aşa şi bărbatul Leu se va simţi minunat dacă la dreapta sau la stânga sa (nu se supără dacă e ocupat şi-ntr-o parte şi în cealaltă) va exista
o femeie, pe post de cel mai scump breloc al lui. 
Prin urmare, bărbatul Leu va agrea nespus femeia, în primul rând pentru că-i femeie, a vieţii cheie, cum, cu adevăr, spune bătrânul cântec. 
În acest context social, de scenă deschisă, sexul e pe locul doi, se înţelege. 
Prin urmare, nu este neapărată nevoie să credem că bărbatul Leu se află în relaţii sexuale cu femeile care bântuie prin jurul său atunci când el se află, strălucitor, solar, în societate.
Bărbatul Leu poate trata femeile şi ca pe nişte podoabe ale lui, şi nimic mai mult, ca un decor minunat pentru viaţa lui printre ceilalţi oameni.
Viaţa, dragostea, banii pot fi pentru bărbatul Leu, nu o dată, mereu la îndemână, ca o cană de apă sau ca un măr pe noptieră. 
Adică el nu va preţui îndestul aşa ceva, jucându-şi, la o adică, cu deplină seninătate, şi fără prea mari întortocheri, chiar şi propria-i existenţă. 
Bărbatul Leu este un personaj dispus mai mereu să rişte, onorând prietenia şi sacrificânduse pentru familie şi prieteni. 
Îi va plăcea să fie sincer şi va face mare caz de
această calitate a lui, preţuită, de altfel, şi de cei din juru-i.
Bărbatul Leu pare uneori fragil şi vulnerabil în relaţiile cu ceilalţi, mai ales atunci când aceştia îi adresează cuvinte plăcute despre persoana sa. 
Este, aici, încă un paradox al Marelui Leu Regal. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca tocmai unul ca el - care detestă mult de tot acest tip de comportament - să fie vulnerabil în faţa linguşelii, a periuţei, a adulaţiei. 
Totuşi, astrologii sunt de părere că nativul în Leu va trece cu bine, aproape întotdeauna, peste asemenea momente. Cât despre egoismul său, unii specialişti în oameni şi zodii spun că este vorba doar despre un orgoliu, despre un comportament mai degrabă acceptabil, specific personalităţilor puternice.

Virilitate. 

Când inima sa nu este ocupată, bărbatul nativ în Leu se va
comporta în mod egal cu toate femeile din preajmă. 
Atitudinea sa va fi, deşi nu face prea mari eforturi, la un înalt nivel, fără reproş şi fără de prihană, s-ar putea spune. 
De fapt, acest moment de perfectă neutralitate
este, fără îndoială, cel mai frumos crâmpei din relaţia bărbatului Leu cu femeile. 
În schimb, atunci când bărbatul Leu se va îndrăgosti de o femeie,
atunci când va fi acceptat de acea femeie, el o va pune pe un piedestal, pe un soclu, o va preamări, uitând cu nonşalanţă de restul lumii feminine.
Şi, cu mintea înaripată, îşi va imagina multe despre noua sa dragoste şi va dori, va pofti fără oprelişte. 
În general, bărbatul Leu va iubi femeia în modul cel mai clasic cu putinţă, dragostea lui fiind plăcută acesteia, poate şi datorită faptului că asemenea bărbat puternic va şti să împacheteze
totul foarte frumos, pricepându-se la vorbe, la mângâieri, la câte şi mai câte care, desigur, vor rămâne de neuitat pentru amândoi. Uneori-adeseori femeia va fi o jucărie în dragostea fizică a Leului, acestuia plăcându-i să facă din ea o păpuşă. 
Dar ce fel de păpuşă, numai un Leu îndrăgostit ar putea spune!
Bărbatul Leu se va purta, tot timpul, cel puţin în viaţa sa sexuală, ca un învingător. 
Faptul acesta îl va ajuta foarte mult în dorinţa sa de a obţine
performanţă şi în acest domeniu. Având apetit sexual şi fiind şi un
adevărat maratonist în ceea ce priveşte amorul practic, bărbatul Leu se va dovedi Rege chiar şi în cea mai intimă relaţie a sa. 
Şi nu orice fel de rege, ci unul luptător, căruia i se cuvine, conform propriei păreri, totul. 
Culmea este că femeia aflată cu el va înţelege, sau cel puţin va intui acest lucru, şi va proceda în consecinţă, dăruindu-se toată, fără urmă de regret. 
Puterea de convingere a bărbatului Leu o va copleşi, desigur. Prin urmare, nu degeaba, de ani şi ani, umblă o anumită vorbă prin lume.
Potrivit acestei spuse străvechi, o femeie care a făcut dragoste cu un bărbat Leu, chiar şi o singură dată, va rămâne înamorată de el pe toată viaţa, fără putinţă de a-l considera un “fapt divers” sau de a-l uita vreodată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.