sâmbătă, 3 octombrie 2015

Zodiacul Iubirii - Femeia Sagetator



Britney Spears

1.Zodii care se armonizează cu Săgetătorul
Nativul în Săgetător îşi va găsi ecourile şi armonia tocmai la prima treaptă a cercului zodiacal, în puternicul şi spiritualul Berbec.
2.Zodii conflictuale cu Săgetătorul. În general, nativii aflaţi sub
celelalte semne zodiacale, fără excepţie, sunt neutri faţă de nativul în Săgetător. În viaţa cotidiană, Săgetătorul este, adesea, admirat fără rezerve de nativii din celelalte zodii, fiind, totuşi, invidiat uneori, dar asta numai şi numai cu totul întâmplător.
3. Zodiile concubinajului şi ale căsătoriei
Persoana născută sub semnele Săgetătorului va putea face casă bună cu Berbecul, Gemenii, Leul, Balanţa şi Vărsătorul. După caz, Săgetătorul, femeia Săgetător mai ales, va putea convieţui şi cu nativi din celelalte zodii. Bărbatul Săgetător va putea face un cuplu reuşit, în primul şi-n primul rând, cu femeia Berbec,
observaţiile făcute de-a lungul timpului confirmând, din plin, această afirmaţie.


Femeia SĂGETĂTOR


Comportare - în casă şi afară. Disponibilă pentru o iubire romantică,
violet, de sfârşit de toamnă, cu efuziuni parcă nutrite din căldura verii şi din melancoliile sfâşietoare ale unui apus de toamnă-iarnă, femeia nativă în zodia Săgetătorului va iubi mult, dar nu va ajunge, se pare, niciodată, o sclavă a iubirii. 
Dimpotrivă, ea va fi cea care îşi va organiza, îşi va chema
şi-şi va înfrumuseţa iubirea, fiind în stare să-şi împodobească toată casa cu flori. Prin urmare, femeia Săgetător va dori să-şi aibă casa mereu propice dragostei, ea voind, poftind să facă dragoste nu numai noaptea, ci şi ziua.
Iubitoare de intimitate, ea va şti să asigure în căminul ei o atmosferă
agreabilă, fiind bucuroasă, oricând, de o partidă de dragoste. Astrologii afirmă că reuşita în căsnicie a acestei femei se datorează tocmai ştiinţei ei de a iubi şi de a se face iubită, învingând, cu artă, cu graţie, rutina, obişnuinţa, trecerea nemiloasă a anilor. 
Unitatea familiei se va datora dragostei, femeia Săgetător având un manifest simţ al familiei, al casei, fiindcapabilă să aducă în căminul său căldura sufletească, toleranţa, tandreţea, simţ şi respect pentru viaţa ordonată şi valorile perene ale familiei. 
Toate acestea arată că nativa în zodia Săgetătorului va fi pretenţioasă în căsnicie şi de aceea, cunoscătorii şi adepţii stilului de viaţă modern recomandă precauţii, în cazul acesteia chiar căsătoria de probă.
Aflată în afara casei, în societate, femeia Săgetător nu se va da în vânt după vreo legătură sau alta, mai mult sau mai puţin primejdioasă, fiind mai degrabă preocupată de relaţii de prietenie, de bune relaţii de amiciţie cu persoane dinamice, iubitoare de viaţă tumultoasă, de ieşiri în aer liber, de întâlniri amicale animate. Femeia Săgetător va fi un bun camarad şi un interlocutor care va avea, aproape întotdeauna, ceva de spus.
Întorcându-ne în casa nativei în zodia Săgetătorului, vom putea constata că această femeie este printre cele mai credincioase femei din cercul zodiacal, nefiind dispusă să-şi înşele soţul nici chiar în cele mai favorabile, nici chiar în cele mai libertine împrejurări. 
Şi asta numai şi numai din pricina unei numai de ea cunoscute reguli de fier, de ordin moral şi chiar legal, va susţine Săgetătoarea, cu o de neclintit convingere. 
Astrologii moderni sunt de părere că această invocaţie nu este deloc o ipocrizie, ci o apăsată declaraţie privind modul de a fi al femeii Săgetător, care, totuşi, va găsi în inima şi mintea ei, ori de câte ori este nevoie, destule resurse de seninătate şi candoare.
Suflet şi pasiune. Romantică de felul ei, femeia Săgetător va sta ceva mai slab la capitolul afecte, deşi comportarea ei nu trădează vreo dezordine în acest domeniu.
 Exprimarea nativei Săgetător este, cel mai adesea, directă,
fără înflorituri. În exprimarea ei cotidiană, surprinzător de sinceră şi de clară, femeia Săgetător este în stare să atace frontal, cu un fel de consistentă seninătate, amestecată cu o voită naivitate, până şi acele probleme pe care, de obicei, celelalte femei le evită, adesea din pudoare. 
Este vorba despre probleme ce vizează relaţiile intime, precum şi calităţile partenerului de dragoste, de la cele sufleteşti, până la cele fizice.
Sufletul femeii Săgetător nu va tremura niciodată asemenea unei păsări în colivie, ea fiind ceea ce se numeşte o femeie cu inima-n palmă, dovedindu-se deschisă, directă, frustă, aproape necizelată la nivel de expresie verbală. 
Acest comportament foarte deschis va suplini, cu brio, relativa
ei sărăcie sufletească. În acest tablou se înscriu, tot ca o compensaţie, şi calităţile ei de femeie cinstită, volubilă şi prietenoasă chiar şi cu rivalele.
Femeii Săgetător nu-i va fi teamă aproape niciodată pentru dragostea ei sau pentru posibilele ei iubiri.
Şi nu va simţi nicicând că a pierdut vreodată, ceva, în dragoste, convinsă fiind că va putea relua totul de capăt,că o nouă relaţie 
este pe drum şi că oricum cea veche nu merita mai mult.
Săgetătoarea va şti să se auto-încurajeze şi să fie optimistă în dragoste. 
Nu va suferi prea mult, dar atât cât va iubi, pasiunea ei va fi continuă, densă, pătrunsă de o frumuseţe sobră. 
Dragostea femeii Săgetător nu va arde, dar nici nu va mocni, 
ci va fi asemenea plasmei, adică asemenea acelei parţi nevăzute, dar cât de semnificativă! din vârful flăcărilor.

Farmec şi sexualitate. 

Morală şi iubitoare, femeia Săgetător va avea o atitudine plină de simpatie pentru toţi bărbaţii, considerându-i un adevărat
dar pentru femei. 
Aceasta este, în mod obişnuit, părerea ei şi, din pricina
acestei păreri, ea se va purta, de regulă, bine cu bărbaţii, cu mult mai bine decât cu femeile, în mod sigur. 
Nativei în zodia Săgetătorului îi plac foarte
mult bărbaţii cu o fire entuziastă, optimistă, dar şi romantică. 
Mai mult decât atât, admiră bărbaţii care au simţul umorului.
În mod curent, femeia Săgetător va pune prietenia mai presus de dragoste.
Aceasta ar putea fi, potrivit concepţiei ei, o practică de fiecare zi chiar şi la nivel de familie, ceea ce nu înseamnă că nu va adora să facă dragoste, cât mai mult şi cât mai des, ori de câte ori i se va ivi prilejul. 
Acest amor nebun trebuie să se petreacă, nu-i aşa, pe fondul unei frumoase prietenii, pe care femeia Săgetător o va cultiva asiduu, cu soţul sau cu concubinul ei.
Nu o dată, femeia Săgetător îşi va putea induce în eroare bărbatul cu care discută, acesta neînţelegând, întotdeauna, dacă modul ei de comportare înseamnă dragoste sau prietenie. 
Această situaţie este generată şi de faptul că femeii Săgetător îi place, chiar foarte mult, să flirteze. 
Mai există, însă, fără îndoială, încă multe alte aspecte ale comportamentului femeii Săgetător care, cu siguranţă, îi pot induce în eroare pe bărbaţi. 
Exemplele în acest sens ar porni, iată, şi de la faptul că, nu de puţine ori, Săgetătoarea apare ca o femeie exersată în arta amorului, că se prezintă ca o femeie accesibilă şi disponibilă, sau că este dezarmant de sinceră pentru a putea,totuşi, să pui bază, cu toată convingerea, pe spusele şi pe faptele ei. 
E de înţeles, deci, că în asemenea context, mulţi bărbaţi nu vor putea ajunge prea departe cu o femeie Săgetător, considerând, în cele din urmă, că ei au nevoie de o femeie mai retrasă, mai potolită, mai puţin cunoscătoare într-ale iubirii practice. 
Aşa se face că, pe vremuri, multe femei Săgetător,
comportându-se, în mod firesc, conform firii lor, lăsau impresia că sunt uşuratice, chiar experimentate în chestiuni străine moralei epocii şi, în consecinţă, rămâneau fete bătrâne.
Dincolo însă de aceste aspecte, femeia Săgetător nu este, de felul ei, prea darnică în ceea ce priveşte dragostea fizică, fiind, surprinzător, o fidelă de excepţie.
Atitudinea faţă de cei din jur. Aflată în continuă mişcare şi având nevoie nu de dragoste în primul rând, ci de prietenie, de relaţii calde şi dinamice, femeia Săgetător va căuta, cu precădere, amiciţia bărbaţilor, dar nu va neglija nici relaţiile apropiate cu femeile, chiar şi din alte categorii sociale sau cu vârstă diferită de a ei.
Lăudabil este faptul că nativa Săgetător nu va avea pretenţia de a fi ea soarele grupului său şi nici magnetul tuturor privirilor, fie ele masculine sau feminine, dar este limpede că unei asemenea femei viaţa înnsingurătate îi va dăuna foarte mult, provocându-i chiar stări depresive.
Şi, cu toate că preferă iubirea romantică, tandreţea, mângâierile şi vorbele frumoase, femeia Săgetător va fi, adesea, greu de cucerit din punct de vedere sentimental, deşi, aşa cum s-a spus, poate fi o prietenă foarte bună, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, dovedindu-se un camarad ideal pentru viaţa cotidiană. 
Altfel spus, cel care va dori să cucerească inima unei femei Săgetător, va trebui să-şi întrebuinţeze în mod serios
farmecele, inteligenţa, să facă o mare desfăşurare de resurse, 
adică să-şi întindă straşnic arcul.
Fiinţă socială prin excelenţă, femeia Săgetător va dori să-şi trăiască bucuriile, uneori chiar şi supărările, în public, solicitând, se pare, şi pe această cale, un dividend sentimental din partea tuturor, menit a-i completa lipsa de relief în acest domeniu. 
Interesant este, în context, faptul că nativei în zodia Săgetătorului
îi place să fie flatată, deşi va nega cu vehemenţă aşa ceva. 
Datorită acestei înclinaţii, femeia Săgetător pierde, şi se poate pierde, uneori, în faţa unor bărbaţi cu “papagal” bun, căzându-le
victimă cu toată inocenţa.
Zodiacele moderne afirmă despre femeia Săgetător că, datorită firii ei contradictorii, maturităţii îndoielnice, siguranţei de sine exacerbate, caracterului ei schimbător, relaţiile cu cei din jur îi sunt superficiale, deşi numeroase. 
Adică femeia Săgetător este prietena tuturor şi-a nimănui,
atitudinea ei trezind, în multe împrejurări, nedumerire.
Feminitate. Vechile zodiace, precum şi zodiacele populare, prezintă femeia Săgetător într-un mod cu totul entuziast şi entuziasmant, considerând-o ca fiind Femeia Totală a cercului zodiacal. 
Potrivit vechilor texte astrologice, însuşi caracterul ei schimbător şi mobilitatea ei, chiar şi în căutarea dragostei, demonstrează această feminitate excepţională de care se bucură femeia Săgetător. 
Fiind foarte preocupată de propriul ei trup, femeia Săgetător se va pregăti, încă din pubertate, pentru clipa de ardere şi de scrum a dragostei. 
Ea îşi va cultiva trupul ca fiind făcut pentru
dragoste şi plăceri, fiind pregătită să dea, dar şi să primească, în aceeaşi măsură. 
Prin dragoste, această femeie va înflori poate mai mult decât
alte femei, toate celelalte calităţi şi defecte ale ei, precum şi numeroasele contradicţii şi semne de întrebare fiind şterse cu buretele atunci când este vorba de actul iubirii.
Astrologi importanţi susţin că, odată cucerită, femeia Săgetător poate fi, pentru un bărbat potrivit ei, femeia lui de-o viaţă, 
devenind dependentă de acel bărbat care, la rându-i, va fi şi el captivat de ea. 
Dincolo de pozitivismul ei în tot ceea ce face în viaţa de zi cu zi, Femeia Săgetător va fi inima familiei şi, totodată, o romantică nevindecabilă, pitită uneori, datorită asprimilor vieţii, după nenumărate văluri. 
Acestei femei, despre care unii bărbaţi cred că o pot cuceri grabnic, i se cuvine o statuie a Feminităţii. 
Şi unde ar putea fi amplasată această statuie de zeiţă, dacă nu chiar în oraşul închipuit al misoginilor care, văzând-o, vor trebui să se pocăiască şi să iubească, să iubească Femeia, la nesfârşit…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.