luni, 12 octombrie 2015

Zodiacul Iubirii - Barbatul Varsator




1.Culoarea norocoasă. 
Sunt cel puţin trei culori care aduc noroc Vărsătorului: albastrul verzui, ultramarinul şi violetul. 
Există zodiace care consideră norocoase unele culori şi mai ciudate, cum ar fi albastrul noptatic sau alte culori, rare, misterioase, amestecate cu tonuri întunecate.
2. Floarea norocoasă

Întâi şi-ntâi violeta. Apoi lăcrimioara. Noroc va avea Vărsătorul şi din partea celui mai natural şi mai ecologic buchet de flori, cel alcătuit din flori de câmp.
3. Parfumul norocos. 

Vărsătorul se va însoţi în noroacele sale cu parfumuri puternice, persistente, chiar agresive, cum ar fi cele de zambile, de iasomie sau de violete.



Bărbatul VĂRSĂTOR

Comportare - în casă şi afară. 


În familia sa, în relaţiile cu ai săi, bărbatul nativ în zodia Vărsătorului se va dovedi un democrat înnăscut. Va fi tolerant, dar nu din lene, nu din dorinţa de a nu se deranja, de a nu-şi ieşi din
fire, ci pentru că el crede că fiecare om, fie el chiar şi un copil, trebuie să fie conştient de sine şi independent în acţiunile sale. Programul familiei Vărsătorului va fi, din punctul de vedere al acestuia, minim, dar nu o dată acest program va da roade, mai ales în timp, va da roade chiar mai bogate decât acolo unde s-a guvernat cu pumnul, cureaua şi sudalma.

În casa lui, bărbatul Vărsător va sta cu plăcere, mai ales atunci când, toţi ai lui, sunt prezenţi. 
De altfel, îi place mult să-i fie casa plină de lume, să petreacă în
familie, să se cineze în comun.
Atât în familie, cât şi în societate, Vărsătorul va avea, în mod obişnuit, un ritm al lui, din care nu va putea fi scos decât cu diplomaţie, cu iuşchiuzarlâc şi, fireşte, cu... maximă feminitate.
În viaţa intimă, bărbatul Vărsător îşi poate surprinde prietena sau nevasta prin momente de fantezie şi improvizaţii, reuşind să creeze clipe de neuitat pentru cuplu.
Un lucru poate fi remarcat, cu uşurinţă, la aproape toţi bărbaţii aflaţi sub semnele constelaţiei Vărsătorului – îşi răsfaţă cu generozitate prietena sau soţia, indiferent de vârsta lui şi a acesteia, şi indiferent de cât timp sunt împreună.




Suflet şi pasiune. 

Astrologii sceptici afirmă despre bărbatul Vărsător că
nu are nici o şansă să se maturizeze vreodată din punct de vedere sentimental, din punct de vedere afectiv. În opinia lor, bărbatul Vărsător va fiun veşnic adolescent, e adevărat foarte inteligent, foarte prietenos, dar cu pornirile şi impetuozităţile unui bărbat foarte tânăr. 

Bărbatul Vărsător se va simţi toată viaţa atras, toată viaţa captivat, pur şi simplu fermecat, de eternul feminin. 
E adevărat că nu este singurul bărbat din zodiac cu asemenea înclinaţii vizavi de femei, dar, cu siguranţă, nativul Vărsător
va fi cel mai accentuat în acest sens. 

Pentru el, femeile vor fi vinul de viaţă lungă, alfa şi omega existenţei lui, drogul sufletului său aparent rece şi aflat într-o inexplicabilă zbatere şi nefericire. Bărbatul Vărsător poate
arde pentru o femeie (sau mai multe), dar nu din dorinţă de dragoste
trupească, ci din profundul simţământ că acea minunată sferă a iubirii, închipuită de filosofia şi arta amorului din Orientul Îndepărtat, nu se întrupează decât din bărbat şi femeie, suflete mereu pereche şi mereu în atât de firească şi de necesară bucurie şi suferinţă, deopotrivă. 

Bărbatul Vărsător va căuta compania femeilor nu pentru a le cuceri, nu pentru a-şi îmbogăţi colecţia de trofee, ci pentru plăcerea lui dea avea relaţii de prietenie, de a fi aproape de sufletul femeiesc în toate variantele lui. 
Rar de tot un bărbat Vărsător îşi va lua amantă, iar dacă va avea şi aşa ceva, acest lucru se va întâmpla mai mult din vina femeii şi nicidecum datorită lăcomiei lui.

Farmec şi sexualitate. 


Fiind consideraţi intelectualii zodiacului, Vărsătorii vor apărea în ochii celorlalţi oameni ca fiind cel puţin interesanţi, dacă
nu chiar captivanţi, seducători, fermecători prin strălucirea vorbei şi a gesturilor lor. 

Din păcate, nu e chiar atât de uşor de cucerit un bărbat Vărsător, el fiind destul de exigent în ceea ce priveşte capacităţile intelectuale ale partenerei. El va căuta, prin urmare, o parteneră care să fie cât
mai de apropiată de nivelul său intelectual, de personalitatea sa. O femeie oarecare, fie ea chiar şi foarte frumoasă, nu prea va avea şanse să-l cucerească şi mai ales să-l păstreze.
Bărbatul Vărsător face impresie puternică în societate prin abilitatea lui de a umbla cu abstractizările, de a opera cu o serie de concepte, de a presăra în conversaţie idei filosofice sau politice şi de a le conexa, abil, cu ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi. Toate acestea îl fac în ochii celorlalţi,bărbaţi şi femei, dar mai ales femei, să fie considerat ca o posibilă relaţie ce nu trebuie pierdută. La aceasta se adaugă şi impresia, pe care o crează bărbatul Vărsător, în sensul că ar fi un original, un spirit novator, 

un luptător pentru dreptate şi bine social. 
Sensibil, manierat, dinamic, idealist în mişcare, nativul Vărsător va cuceri uşor femeile. 
De altfel, va dovedi şi calităţi de bun psiholog. 
Cu aceste calităţi va reuşi, lesne, să placă şi să se facă plăcut.
Astrologii spun despre bărbatul Vărsător că are un farmec ce s-ar putea numi magnetic. 

Uneori, acestui bărbat îi va plăcea atât de mult jocul seducţiei, încât va face din el un joc în sine. Fireşte, în asemenea condiţii, cu asemenea divagaţii, sexualitatea bărbatului Vărsător, şi aşa destul
de redusă - cel puţin în aparenţă – va avea de suferit.

Această situaţie, oarecum neplăcută, va putea fi însă compensată prin faptul că asemenea bărbat are o fire atât de plăcută, o inteligenţă atât de plastică şi de mobilizatoare, încât se va pricepe, mai mereu, să readucă, la viaţă sentimentală şi la dragoste adevărată, chiar şi pe acele femei care, ele însele, se considerau, de amar de vreme, excluse de la asemenea plăceri şi bucurii.
Măiestria sa în relaţiile cu femeile poate atinge înalte culmi, dar de multe ori demersul său nu se finalizează decât în mică măsură. Şi, cu toate acestea, puţine vor fi femeile care nu vor regreta chiar şi o relaţie platonică, avută cu un bărbat Vărsător.


Atitudinea faţă de cei din jur. 


Este limpede faptul că un nativ Vărsător nu va produce nicicând tulburări prea mari în societate, la serviciu sau în cercul său de relaţii. Dimpotrivă, el va acţiona, consecvent, ca un liant,
fapt ce-l va face şi mai atractiv pentru femeile din preajma sa, nu numai şi nu neapărat din punct de vedere sexual. 

Bărbatul Vărsător nu deranjează şi nu se va simţi aproape niciodată deranjat de cei din preajma sa, el fiind mai degrabă un condiment al vieţii sociale, un dar plăcut pentru ceilalţi, care-şi duc viaţa alături de el, pentru cei care muncesc împreună cu el.

Virilitate. 


Amant mai puţin valoros, nativul Vărsător va avea şi el momentele sale fierbinţi, când plăteşte, cu vârf şi îndesat, pentru lenea şi
delăsarea sa în privinţa plăcerilor carnale. 

Beneficiind de charismă şi de o aură de mister, de o senzualitate persistentă şi de talente de actor şi orator, bărbatul Vărsător va fi în stare să poleiască, cu vrajă, aproape orice femeie. 
Vărsătorului îi place femeia în totalitatea ei, pentru el femeia fiind anume alcătuită pentru a bucura bărbatul, adică pentru a-i înflăcăra
imaginaţia şi simţurile, pentru a-i mistui inima cu dorul de ea, pentru a-i ţine de urât şi a-l înfrumuseţa, pe dinafară şi pe dinăuntru.
Având antrenament pe tărâmul ideilor, orice bărbat Vărsător va avea, adesea, şi o teorie a sa privind femeile. Dincolo însă de orice construcţie teoretică, în practică el se va apropia de femeie cu blândeţe, cu diplomaţie.
Din păcate, în dragostea fizică, Vărsătorul ar putea avea, uneori, un
comportament lipsit de dinamism. 

Se zice că bărbatul Vărsător nu va dovedi prea multă grijă pentru energia sexuală pe care o are, şi nu îşi va întrebuinţa prea mult nici imaginaţia bogată în domeniu, ci va risipi, va risipi cu aceeaşi frenezie, în aceeaşi manieră în care Săgetătorul îşi risipeşte averea materială. 
De exemplu, bărbatul Vărsător va pierde, uneori, nepermis de mult timp cu pregătirea actului de dragoste, cu jocuri şi mofturi, cu fantezii epidermice care, totuşi, ţin până la un anumit punct.
Fireşte că un asemenea comportament va provoca deziluzii în rândul partenerelor sale, mai ales în cazul celor pragmatice care, de la o anumită vârstă, nu prea mai au nici timp, şi nici răbdare, pentru poezie, pentru giumbuşlucuri şi pentru floricele pe câmpii.
Realitatea a dovedit, însă, că bărbatul Vărsător îşi va pune în valoare toate calităţile sale (care sunt numeroase) numai cu o femeie puternică, numai cu o femeie care să bage viteză în el fără prea multe scrupule, urmărindu-şi interesele, care sunt, la urma-urmei, nu numai ale ei, ci şi ale lui.

Adică ar fi nevoie nu numai de un pic de frumoasă nebunie, dar şi de voinţă şi interese clare, totul aidoma unui neînsemnat, banal praf de piper, care face mâncarea de trei ori mai bună decât este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.