luni, 12 octombrie 2015

Zodiacul iubirii - Barbatul Sagetator



1.Culoarea norocoasă. 
Săgetătorul înaintează în mod hotărât pe spectrul luminii şi îşi găseşte norocul în albastru, verde, violet şi purpuriu. 
Purpuriul va fi culoarea care va dinamiza gândirea şi acţiunile Săgetătorului, semnalând, totodată, că preţioasa lumină de peste vară se varsă, implacabil, în marele ocean cosmic, împuţinându-se şi, prin urmare, nu mai e nimic de făcut decât să se aştepte curgerea timpului, care să aducă o altă renaştere a luminii. 
Expresia stării psihice a Săgetătorului este dată, fără îndoială, de violet care, după cum se ştie, este ultima culoare din miraculosul spectru al luminii.
2. Floarea norocoasă. 
Chiar şi florile menite a contribui la norocul Săgetătorului, chiar şi acestea vor purta cu ele acelaşi ciudat, melancolic şi persistent violet. Este vorba despre liliac şi violeta mov. Lor li se va
adăuga, în mod firesc, salcâmul, mai ales salcâmul cu florile mov.
3. Parfumul norocos. 
Până şi aroma binefăcătoare nativului în Săgetător vine, iată, tot dinspre melancolicul violet. Prin urmare, parfumul de violete va avea efecte atât asupra nativului în Săgetător, cât şi asupra celor
care-i vor fi prin preajmă. Noroc îi vor purta Săgetătorului alte două parfumuri uşor de identificat – cel de crin şi mai ales cel de narcise.




Bărbatul SĂGETĂTOR

Comportare - în casă şi afară. 

Se spune despre bărbatul nativ în zodia Săgetătorului că, fiind foarte mobil şi, uneori, chiar instabil emoţional, va fi mai puţin interesat de casă, de familie, preferând, uneori, în anumite situaţii, să ducă o viaţă socială specifică celor mai puţin adaptaţi sau să se ţină de crailâcuri până dincolo de maturitate, spre bătrâneţe chiar.
Cu siguranţă, bărbatul Scorpion va avea ceva din puterea şi sexualitatea puternică a calului, animalul care formează jumătatea din spate a simbolului acestei zodii, adică a Centaurului Săgetător, precum şi încă ceva din precizia şi curajul arcaşului care formează partea din faţă a aceleiaşi fiinţe mitologice.
Prea expansiv şi prea dornic de a-şi trăi viaţa, Arcaşul sau bărbatul
Săgetător va pricinui necazuri şi suferinţe sufleteşti apropiaţilor săi şi, în primul rând, femeii sale. 
Totuşi, dacă este bine educat, sau dacă devine capabil să se înfrâneze, să se autocontroleze, nativul Săgetător se va dovedi
înzestrat cu un spirit puternic, comportându-se şi trăind ca un om superior, în propria familie, dar şi în societate, viaţa lui fiind exemplu pentru ceilalţi.
În mod obişnuit, bărbatul Săgetător nu e de ici-colea, el fiind în stare să lupte şi să ocupe demnităţi importante în societate. În ceea ce priveşte familia sa, aceasta va fi, nu de puţine ori, ceea ce se numeşte o familie model.
În lumina cercetărilor şi observaţiilor moderne, un lucru pare a fi cert pentru bărbatul Săgetător – odată cucerit de o femeie, indiferent de ce factură ar fi el, îşi va ocroti familia şi va ţine mult la cinstea şi la demnitatea ei, chiar dacă, nu o dată, poate fi departe de ea şi oarecum dezinteresat.
Iubind mult femeia, bărbatul Săgetător dispune, fără îndoială, de necesarul de subtilitate pentru a înţelege, pe deplin, faptul că, desigur, cea dintâi femeie care trebuie iubită şi preţuită de el este chiar femeia sa, fie ea soţie sau concubină. 
Şi va fi pentru aceasta cu atât mai interesant, cu cât el,
Arcaşul Amorului şi al Destinului, mereu va avea senzaţia că iubirea faţă de aceeaşi femeie are, chiar şi când nu te aştepţi, elemente de surpriză şi de noutate. Iar dacă femeia va şti să vină în întâmpinarea acestei minunate situaţii, punându-şi în mişcare patimile, fanteziile şi, în general, afectele şi imaginaţia, apoi totul poate fi o reuşită, cum numai în cazul Săgetătorului se poate întâmpla.
Acest tablou strălucitor este, se înţelege, un caz ideal pentru un bărbat Săgetător, fiind foarte greu, dacă nu chiar imposibil de întâlnit aşa ceva, întocmai, în viaţa de zi cu zi.
Plin de umor, un zodiac popular spune despre bărbatul Săgetător că este “cel mai amuzant amant şi cel mai prost soţ”.


Suflet şi pasiune. 

Dotat, de obicei, cu mult spirit, nativul Săgetător va fi în stare să iubească, mult şi bine, chiar şi numai la nivel platonic, până hăt-târziu în viaţă, chiar şi până la bătrâneţe.
Inima Săgetătorului se va putea aprinde la orice vârstă, iar sufletul său va putea deveni lesne frunză-n vânt la vederea oricărei femei, mai ales dacă va avea impresia că îi este accesibilă. 
Săgetătorului i se aprind călcâiele repede şi va iubi, deseori, ca un adolescent, cu tot tacâmul unei asemenea iubiri primăvăratice. Captivat de o femeie, bărbatul Săgetător se va dovedi
tenace şi va da asalturi după asalturi, fiind greu de convins că, uneori, iată, nu se poate.
Din fericire, nativul Săgetător nu va pune la inimă eşecurile în dragoste.
Fiind om al sentimentelor, el se dovedeşte, mai mereu, foarte permeabil dragostei. Uneori, acest nativ Săgetător este orb de-a binelea la acest capitol, cu greu fiind oprit să nu săvârşească cine mai ştie ce boacănă. 
Însă, însă, ceea ce se ştie mai puţin, este faptul că pasiunile bărbatului Săgetător sunt mai mereu focuri de paie, care ard puţin şi se termină brusc, în urma lor nerămânând mai nimic, nici măcar o brumă de scrum. 
În patimile sale amoroase, bărbatul Săgetător poate fi comparat, adesea, cu vinul spumos sau cu berea proaspătă, un sfert de pahar lichid, iar restul spumă, multă spumă. 
Şi, cu toate acestea, nu puţine vor fi femeile care se vor simţi
îndemnate să intre în jocul Săgetătorului, considerându-se, într-un fel sau altul, rănite de apriga săgeată, pornită din arcul său de oţel. Mai ales că personajul va vorbi cu patos, va face jurăminte, va promite şi Luna de pe cer, numai rareori, şi poate că din întâmplare, amintindu-şi că ar fi cazul să mai facă şi ceva dragoste.

Farmec şi sexualitate. 

Mult prea spumantul Săgetător are, nu de puţine  ori, preocupări oculte, plăcându-i tălmăcirile de vise, zodiile, profeţiile, ghicitul în palmă şi-n fizionomie, în bobi şi-n cafea. 
Adoră misterul şi va face din toate iubirile sale teritorii puternic secretizate şi stăpânite de nemaiîntâlnite, de nemaipomenite mistere, pe care numai el şi iubita sa trebuie să le ştie. 
Toate aceste preocupări vor spori, desigur, farmecul bărbatului Săgetător, personajul fiind considerat, nu de puţine femei, numai bun pentru o iubire tumultuoasă şi trecătoare. 
Din păcate, atitudineasa platonică s-ar putea prelungi, uneori, peste măsură, relaţia necesitând, în această situaţie, abandonul. 
Abia de aici va putea începe, însă, circul cel mare, deoarece, din nefericire, bărbatul Săgetător este insistent, încăpăţânat şi, prin urmare, va invoca neabătut, să zicem, principiul lui P. de Coubertin, referitor la participanţii la Olimpiadă: ai câştigat, continuă, ai pierdut, continuă! 
Rezultatul - bărbatul Săgetător va izbândi, uneori în mod neaşteptat, în iubirile sale. 
Şi poate că va fi ajutat, în acest demers sentimental, şi de faptul că, adesea, pare a nu vedea nimic în juru-i, deşi are ochii larg deschişi.
Orbul de el, orbul de nevindecat…

Atitudinea faţă de cei din jur. 

Cei care au de-a face cu bărbaţi nativi în zodia Săgetătorului spun că aceştia sunt, mai mereu, tonici, optimişti, doldora de proiecte de tot felul, de planuri măreţe.
Fiind dinamic, deştept, imaginativ, mai mereu spiritual şi disponibil,
bărbatul nativ Săgetător poate face, lesne, pe oricine, să se simtă în largul său, şi cu atât mai mult pe femei.
Se poate crede, chiar fără teama de a greşi, că bărbatul Săgetător este un adevărat vrăjitor în relaţiile sale cu ceilalţi oameni, având, în mod cert, o autentică putere de a-i seduce, de a-i hipnotiza. 
Datorită acestor dotări naturale, nativul Săgetător este bun de şef, chiar şi la nivele înalte, el fiind convingător şi mobilizator prin tot ceea ce face şi ce spune.
În orice activitate cât de cât semnificativă, Săgetătorul nu va ezita să fie în frunte, să fie el însuşi exemplu. 
Datorită aptitudinii sale de a risca, datorită curajului său nebun, va putea fi piua-ntâi şi exemplu chiar şi în cele mai periculoase situaţii. Bărbatul Săgetător are o voinţă puternică şi nu dezarmează prea uşor. Fiind tenace şi curajos, el are, prin urmare, tot ce-i trebuie pentru a fi nu numai un războinic sau un lider, ci şi un învingător. Cei aflaţi în subordinea sa, şi chiar şi cei din propria-i familie,
inclusiv partenerul de viaţă, îl vor urma fără să crâcnească.

Virilitate. 

Bărbat împodobit, adesea, prea frumos de mama natură sau
poate că de divinitate, mai ales pe dinăuntru, nativul Săgetător nu va fi plasat, aproape niciodată, pe primele locuri în ceea ce priveşte performanţa sexuală, şi nici în ceea ce priveşte imaginaţia erotică. Totuşi, bărbatul Săgetător se poate situa, în mod îndreptăţit şi fără dubii, în prima parte a oricărui clasament pe această temă. 
Faptul că are solide calităţi psihice şi sociale, că are minte bună şi că, în ceea ce priveşte acţiunea, este curajos şi chiar niţeluş nesăbuit, face impresie şi compensează alte lipsuri în plan
fizic sau sexual. 
Există, însă, şi zodiace care-l vorbesc de rău pe bărbatul
Săgetător, afirmând despre acesta că, în ceea ce priveşte relaţia lui cu femeile, va fi asemenea unei albine, zburând, cu nonşalanţă, din floare-n floare. 
Cum s-ar zice, acest bărbat ar culege nectar cam de peste tot. Unii
astrologi îi găsesc bărbatului Săgetător chiar şi scuze vizavi de acest comportament. 
Vezi, Doamne, bărbatul Săgetător este atât de hoinar în dragoste deoarece, bietul de el, caută femeia ideală, şi cum aşa ceva nu există, el va căuta non-stop, neobosit, şi niciodată nu se va plictisi, nici de atâta investigaţie în eternul feminin, şi nici de ambiţia, mai mereu neîmplinită, de a face dragoste. 
Nefiind, conform zodiei sale, prea forţos în amorul aplicat, bărbatul Săgetător va dori, în schimb, să facă dragoste cât mai des,
fiind ceea ce în limbaj popular se numeşte „un bărbat întrutotul vesel”. 
De altfel, erotismul bărbatului Săgetător poate fi, se spune, uşor de provocat chiar de un amănunt oarecare, cum ar fi unduirea gleznei de femeie, genunchiul rotund sau curbura tălpii acesteia. 
Zodiacele moderne susţin faptul că nativul Săgetător iubeşte mult de tot femeia şi, din acest motiv atât de frumos şi de înălţător, se va împăca bine cu orice femeie din zodiac.
Iubeţ şi sincer până la a gafa, bărbatul Săgetător va putea fi îndrăgostit, cu acelaşi patos, de mai multe femei deodată, fiind disponibil sufleteşte şi niţeluş trupeşte pentru fiecare dintre ele. 
Pe el nu-l va tulbura vreodată, prea mult, un scandal din dragoste şi nici dragostea cu năbădăi. 
Şi, cu toate că are calităţi de profet, bărbatul nativ în zodia Săgetătorului nu-şi va putea prevedea, din nefericire, evoluţiile în dragoste, el fiind, prin implacabil destin stelar, un rob al iubirii, al femeii în ultimă instanţă.
O preafrumoasă robie, din care se pare că bărbatul Săgetător nu-şi doreşte să fie eliberat, de nimeni şi niciodată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.