vineri, 9 octombrie 2015

Zodiacul iubirii - Femeia Gemeni



1.Zodii care se armonizează cu Geamănul – Berbecul şi Vărsătorul.
De asemenea, Geamănul poate fi uneori armonic şi cu nativul în Leu, dar nu în toate cazurile. Se spune că, în momentele de destindere şi nebunii, cea mai potrivită zodie i-ar fi Balanţa.
2. Zodii conflictuale cu Geamănul. Două sunt zodiile care pot să se opună, care nu „rimează” cu un tip atât de complex şi de disponibil, aşa cum este Geamănul: Fecioara şi Peştii. Ciudat este faptul că Peştii, conflictuali cu Geamănul, îl pot ajuta pe acesta în carieră.
3. Zodia favorabilă concubinajului 

şi căsătoriei Geamănului –Săgetătorul. 
Evident, există o simetrie aici, Geamănul de la începutul verii se va completa, benefic, cu Săgetătorul, zodia primei luni de iarnă, adică semnul solstiţiului de vară se va potrivi, mănuşă, cu semnul solstiţiului de iarnă. Se ştie că la finele zodiei Geamănului începe moartea luminii, în timp ce la finele zodiei Săgetătorului începe creşterea, renaşterea luminii.
Mulţi astrologi consideră că şi Balanţa ar fi potrivită pentru intimitatea nativului în Gemeni, aceasta temperându-l în elanurile sale care, uneori, pot da pe dinafară. Nu, nu i se vor recomanda nativului Geamăn parteneri de viaţă din zodia Peştilor sau a Fecioarei.



Femeia GEAMĂN

Comportare – în casă şi afară. 

Prin coloratura ei afectivă, femeia Geamăn este una dintre cele mai surprinzătoare femei din zodiac şi de pe pământ, fapt ce va produce partenerului, de cele mai multe ori, nu numai plăcere, dar şi încântare şi mulţumire de sine că viaţa i-a scos în cale o
astfel de fiinţă. 
Datorită firii ei, datorită personalităţii ei, femeia Geamăn
îi va apărea partenerului ca fiind mereu interesantă şi atractivă, originală, spontană. 
Spiritul inovator, spiritul înnoitor, îl va cuceri pe bărbat nu o
dată, ci de mai multe ori, în diferite etape ale vieţii, şi astfel romanul de dragoste al celor doi se va relua mereu, pe alte coordonate. Inteligentă şi imaginativă, femeia Geamăn este o cuceritoare, ceva asemănător bărbatului Taur, aici nuanţele şi coloritul fiind mult mai senine, mult mai pastelate şi chiar mai tonice.
Femeia Geamăn simte nevoia să se implice în viaţa bărbatului, să facă un persistent şi binefăcător voluntariat în faţa bărbatului, fapt ce-l va cuceri pe acesta, lăsându-se secerat şi căzându-i în poală ca un măr copt.
Energia femeii Geamăn este uneori debordantă şi-i uimeşte chiar şi pe cei care nu au nici în clin, nici în mânecă cu dragostea ei.
Fire artistă, femeia Geamăn îşi va aranja casa cu gust, fiind expeditivă în problemele de bucătărie, dar nu delăsătoare. 
Copiii şi-i va creşte într-o notă oarecum boemă, plină de lumină şi destindere. 
De regulă, pe cei din casă nu-i va stresa prea des, dimpotrivă. În ceea ce priveşte partenerul ei, dacă acesta va simţi că îl mai agasează, câteodată, de la o anumită vârstă, cel mai înţelept este să o lase în bobii ei, mai degrabă admirând-o şi simţindu-se în siguranţă alături de ea.
În societate, femeia Geamăn se va comporta ca un om strălucitor, făcând eforturi să fie plăcută. Din fericire, această femeie nu va cere celorlalţi s-o placă, fiind mulţumită chiar şi atunci când cei din preajma ei vor rămâne neutri. 
De altfel, de multe ori nici măcar n-o interesează prea mult opiniile
celorlalţi despre ea, sporovăind vesel şi nu neapărat doar fleacuri. În mod obişnuit, femeia Geamăn este capabilă să susţină o discuţie consistentă, plină de miez şi, totodată, adaptată împrejurărilor.
În casă şi în societate, femeia Geamăn dovedeşte resurse nelimitate,
prezenţa ei făcând, aproape întotdeauna, plăcere.

Suflet şi pasiune. 

Datorită volubilităţii ei, femeia Geamăn, adică femeia
de sub soarele solstiţiului de vară, poate fi considerată, pe nedrept, ca lipsită de sentimente adânci, ca fiind o superficială, o actriţă care-şi joacă doar rolul, cu încăpăţânare, dar şi cu talent. Nereuşitele în dragoste o pot clătina, desigur, pe femeia Geamăn, şi îi pot induce o stare de melancolie, din care iese cu greu. 
Dacă îşi va găsi partenerul ideal – trebuie spus că orice femeie Geamăn are în mintea ei un partener ideal – ea va
fi super-fericită şi va face tot ce-i stă în putinţă ca să merite acest noroc.
Va arde lângă bărbatul iubit cu flacără mare şi se va mobiliza exemplar, chiar şi pentru cele mai mici evenimente. Patima ei de femeie îndrăgostită se va manifesta plenar în căsnicie, şi nu numai în tinereţe, ci chiar şi hăt târziu, la o vârstă înaintată. 
Poate călca şi pe delături în iubire, dar asta se întâmplă doar atunci când i-a fost strivită orice şansă de împăcare.
În dorinţele, ca şi în relaţiile ei intime, femeia Geamăn este o sufletistă în sensul adevărat al cuvântului, nici un efort nefiind prea mare pentru ea, nici o descătuşare de energii prea amplă. Când sufletul femeii Geamăn se va clătina, panica va fi mare, fiind posibile căderi psihice. 
Şi, totuşi, nu-şi va pierde capul în dragoste decât foarte rar. Cert este însă faptul nu va accepta prea uşor un partener inferior din punct de vedere intelectual.
Referindu-se la femeia Geamăn, unii astrologi sunt de părere că aceasta are obiceiul de a se exterioriza prea mult, că are momente când îşi ţine inima în palmă, anume parcă pentru a i-o vedea toţi şi a râvni la ea ca la un minunat trofeu. 
Spre binele ei, în asemenea momente femeia Geamăn
dovedeşte, de regulă, luciditate, şi nu-şi dăruieşte, totuşi, inima oricui, ci o va pune înapoi la locui ei, în partea stângă a pieptului, şi şi-o va linişti cu un ceai romantic, din flori de tei.

Farmec şi sexualitate. 

Având atâta energie şi strălucind asemenea începutului verii, femeia Geamăn se va comporta în dragostea ei cu naturaleţe şi
distincţie, fără însă a face vreun efort în acest sens. 
Ea freamătă, convinsă că aşa trebuie să fie, fremătândă, deoarece aşa a făcut-o Creatorul.
Femeia Geamăn caută prietenia, o caută cu toată naturaleţea şi o va obţine fără prea mare efort. Altruistă de felul ei, pare o pradă uşoară, dar nu este nicidecum aşa. 
Ea se pricepe să-şi aleagă partenerul, care-i va fi, în primul
rând, partener de discuţie, de spirit, de idei. 
Desigur că vitalitatea ei va înclina şi spre o relaţie sexuală, dar nu e de mirare dacă evenimentele nu se vor derula întocmai. 
Femeia Geamăn îşi va căuta partenerul care va accepta, tacit, fireşte, ca el să-i fie egalul ei, neadmiţând nici o relaţie de
inferioritate şi nici una de superioritate.
Iubitoare de libertate şi de orizonturi largi, femeia Geamăn este foarte interesată în a-i cunoaşte pe oameni şi, în acest sens, chiar şi relaţiile cu aceştia, evident relaţii de societate şi nu de alt gen, incitând-o uneori şi trezindu-i, nu o dată, un interes aproape ştiinţific.
Paradoxal, femeia Geamăn este rareori visătoare. Poate că mai visează ea, dar asta se poate întâmpla doar atunci când trăieşte vreo înfrângere, vreo nerealizare. 
În rest, Geamăna va străluci precum soarele de iunie, mereu
proaspăt şi numai câteodată tulburat, în măreţia sa celestă, cosmică, de vreo ploaie repede, scurtă, consistentă, ploaie tipică de vară luminoasă.

Atitudinea faţă de cei din jur. 

Este normal ca la o femeie atât de sociabilă, aşa cum este femeia Geamăn, relaţiile cu ceilalţi să nu fie mereu şi neapărat semnificative, multe fiind, se înţelege, pur şi simplu efemeride. 
Cele mai multe dintre aceste legături sunt repede trecătoare, aproape fără urme, calmul şi strălucirea soarelui restabilindu-se fără vreun efort.
Pentru tovarăşii ei de idei, de suferinţă, de serviciu, de excursie, de autobuz sau de trafic, femeia Geamăn va face uneori sacrificii neînchipuit de mari, şi asta doar din dorinţa nevinovată, şi profund umană, de a-i vedea mulţumiţi, fericiţi. 
Şi, în final, nici măcar nu le solicită recunoştinţa, fiindu-i îndeajuns mulţumirea proprie, satisfacţia că ea a fost în stare să le întindă o mână de ajutor, că a putut să-i sprijine, că a fost în stare să-i
servească. 
Ciudat, foarte ciudat, această femeie Geamăn nu va fi însă
dispusă, întotdeauna, să facă aceleaşi sacrificii necondiţionate şi pentru bărbatul ei sau pentru cei din casa ei. 
Totuşi, aşa generoasă şi risipitoare de suflet cum o ştim, nici chiar celor din afara casei ei femeia Geamăn nu le va răspunde, totuşi, în permanenţă, cu acelaşi entuziasm, conştientă fiind că unii vor încerca să profite. 
Femeia Geamăn devine total dăruită acţiunii sale doar atunci şi numai atunci când e în joc doar iniţiativa ei, neplăcându-i combinaţiile şi complicaţiile. La fel se întâmplă şi în dragostea femeii Geamăn, şi chiar şi în partidele ei de dragoste. 
Nu se va obţine niciodată mare lucru de la o femeie Geamăn, niciodată, subliniem, dacă se va invoca datoria pe care o are faţă de o relaţie, faţă de un contract de căsătorie sau de o convenţie de parteneriat.
Atât în casă, cât şi în societate, femeia Geamăn va dori să-şi reîmprospăteze mereu relaţiile, dar şi peisajul, ambientul. 
În gospodăria ei, de pildă, va încerca să facă fel de fel de permutări de obiecte, vaze, hârdaie cu flori de apartament, calculatoare, decoraţiuni. Face aceste schimbări fără a consulta pe cineva, părându-i-se absolut normal. 
Şi este convinsă şi, de ce nu, chiar entuziastă, că noua formulă a ambientului este, în mod evident, mai potrivită decât cea de dinainte. De altfel, femeia Geamăn este capabilă să
facă, la nesfârşit, fel de fel de aranjamente. 
Odinioară, în satele noastre, asemenea femei era foarte potrivite (şi eficiente) în aranjamentele matrimoniale.
Curiozitatea-i înnăscută o ajută pe femeia Geamăn să fie mereu bine informată, bine avizată şi, deci, competentă în a stabili noi relaţii între ea şi cei din jur, sau doar între cei din jur. Succesul ei este garantat şi la acest capitol.

Feminitate. 

Femeia Geamăn va sta într-un loc anume, inclusiv în preajma iubirii ei, numai şi numai dacă îi place. Altfel, poate zbura, poate pleca
fără prea multe fasoane şi, de aceea, dragostea cu ea trebuie să aibă la temelie un foc ce va trebui mereu alimentat, mereu, cu un combustibil de cea mai bună calitate. 
Cei care au avut o relaţie cu o femeie Geamăn nu o vor uita prea lesne şi vor spera, măcar în secret, că vor reveni la ea. Amintirile furnizate de femeia Geamăn sunt puternice, sunt bine conturate. 
În dragoste, ea va putea şi va şti, nu o dată, să impună ritmul.
Iubitoare de tandreţuri, femeia Geamăn va prefera dragostea îndelungă, plină de jocuri şi de imaginaţie. 
Şi în dragoste, la fel ca şi în domeniul spiritual, femeia Geamăn va fi dornică să-şi impună ideile, deşi e convinsă că numai de idei nu e loc aici, situaţie care pe bărbaţi nu îi va supăra nicidecum, ci mai degrabă îi va amuza.
Astrologii susţin că femeia Geamăn nu e prea grăbită în dragostea ei. Îi face plăcere să i se facă curte, să se lase cucerită pe încetul, să parcurgă toată etapele romantice ale florilor, ale sms-urilor, ale plimbărilor nocturne şi, nu în cele din urmă, ale cinelor romantice. Niciodată acestei femei Geamăn nu-i va fi nimic străin din ceea ce e cu adevărat femeiesc şi, în consecinţă, se va comporta ca atare, bărbaţilor care se supără pe ea urmând să li se taie nasul. În cadru festiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.