joi, 15 octombrie 2015

Zodiacul iubirii - Barbatul Rac

1.Culoarea norocoasă. 
Albul, argintiul, griul albicios, verdele praz, liliachiul deschis, portocaliul deschis sunt culori care îl vor sprijini pe Rac,
dându-i energie şi stări sufleteşti menite a-l ajuta să fiinţeze printre ceilalţi oameni.
2. Floarea norocoasă. 

Florile nu-i aduc prea mult noroc Racului. Totuşi, au fost identificate a fi în sprijinul Racului două flori deosebite, amândouă
cu origini exotice – iasomia şi santalul. Iasomia este, după cum se ştie, floarea marii iubiri, a sensibilităţii şi a credinţei în dragoste, cel puţin în Orient. 

Acelaşi rol l-a avut, şi încă îl mai are, în zonele tropicale şi nu
numai, santalul. 

Din uleiul acestuia se prepară nu numai parfum, ci şi
leacuri, parfumul însuşi fiind, se pare, un leac.
3. Parfumul norocos. 

Este vorba despre un parfum de mare efect, de origine animală, cu efecte afrodiziace - parfumul de mosc. Evident, norocos se dovedeşte a fi şi parfumul de iasomie, precum şi cel de santal (acesta din urmă mai ales în cazul bărbaţilor nativi în Rac).



Bărbatul RAC

Comportare - în casă şi afară.
 


Asemenea femeii Rac, şi bărbatul născut sub semnele acestei zodii va fi purtătorul unui mister. 
În mod firesc, acest secret la purtător îi va nedumeri, nu de puţine ori, pe cei din jur, dispuşi să creadă că au de-a face... cu un ciudat. Dincolo de rezervele unor cunoscători, bărbatul Rac îşi are, totuşi, în mod cert, tainele sale, e adevărat, nu prea multe, dar bine păzite. Nici măcar soţia lui nu-i va afla, până la urmă, chiar toate ascunzişurile sale sufleteşti. 
Relaţiile bune pe care bărbatul Rac le are cu cei din jurul său sunt întemeiate mai ales pe sentimente. 
Şi chiar dacă vreo relaţie de-a bărbatului născut sub
constelaţia Racului îşi va avea debutul în interese şi principii economice – să zicem - în cele din urmă baza ei va fi tot de ordin emoţional, afectiv.
Bărbatul Rac adoră compania femeilor, aşa cum femeia Rac se va simţi excelent în compania bărbaţilor. Şi, la fel ca femeia Rac, bărbatul Rac nu va  avea cu toate persoanele de sex opus, care-i sunt foarte apropiate, relaţii de dragoste, ci-i va uni o prietenie foarte strânsă, care ar putea semăna, adesea, chiar şi cu o relaţie de dragoste. 

Bărbatul nativ în Rac este un fel de răsfăţat al femeilor, acestea simţindu-se datoare să-l ocrotească.
În familie, bărbatului Rac îi place să fie tradiţional, căutând, pentru el, şi impunându-le şi celorlalţi din casă, respectul pentru valorile vechi ale familiei, pentru armonia aceea ştiută din pozele marilor familii. 

Bărbatul Rac va fi, în esenţă, un mare iubitor al familiei sale, un ocrotitor convins al casei sale.
Toată viaţa sa, bărbatul Rac va avea nostalgia unor relaţii pierdute. Nu se ştie când şi unde le-a pierdut, dar va încerca, mereu şi mereu, să le regăsească. 

Şi, totuşi, bărbatul Rac nu este un om căruia-i place să umble
aiurea, ci se va simţi foarte bine dacă va ajunge, foarte simplu, la el acasă,unde-şi va face, netulburat, tabieturile. 

E convins de la bun început că nicăieri nu te simţi mai bine ca la tine acasă.
Pentru bărbatul Rac, slujba este doar un episod zilnic, ce trebuie parcurs pentru că nu ai încotro. 

Prietenii nativului în zodia Racului sunt, de obicei, puţini, iar cu trecerea timpului devin şi mai puţini, deoarece, înaintând în vârstă, acest nativ nu va mai depune eforturi pentru a lega noi prietenii. 
În acest context, cu timpul, bărbatul Rac va deveni un prizonier al căminului său.
Fără teamă de a greşi, se poate spune că bărbatul Rac este cel mai casnic bărbat din zodiac, un adevărat stâlp al casei.




Suflet şi pasiune. 

Nimeni nu ştie cum de reuşeşte acest bărbat, de felul
său agitat, împrăştiat şi visător, să se apropie de femeile frumoase. O femeie frumoasă în preajma sa va fi ceva normal, situaţie ce va provoca, dealtfel, invidia celorlalţi bărbaţi. 

În acest context, nu trebuie uitat faptul că bărbatul Rac este nu numai idealist şi visător, ci şi sentimental, fiind în stare să creeze stări şi momente emoţionale deosebite. 
Are fire de artist şi asta se vede fără prea mare efort, mai ales în felul cum se îmbracă şi cum mănâncă. 
Bărbatul Rac se va îmbrăca aproape mai mereu neglijent, dar va
iubi mult mâncărurile bune şi băuturile fine, muzica „de dambla”, filosofia şi cărţile la modă. 

Nu are un suflet mare, spun unii astrologi, dar important este, consideră însuşi bărbatul Rac - fără a se simţi câtuşi de puţin
ofensat de această observaţie a cititorilor în stele - , că lumina din sufletu-i nu se stinge niciodată. 

Pasiunile lui, atâtea câte sunt, nu vor fi tumultuoase în nici o împrejurare. Şi nici nu are nevoie de aşa ceva, pentru că el,
bărbatul Rac, atât de vulnerabil în aparenţă, este, asemenea oamenilor din vremurile vechi, pescar, vânător şi culegător, dar nu în sânul naturii, ci în câmpul, niciodată explorat îndestul, al relaţiilor sale de dragoste.
Bărbatul Rac nu se va osteni niciodată să cultive o relaţie cu o femeie, ci va fi mereu egal cu sine, şi se va manifesta întocmai aşa cum l-a dăruit natura, adică nu va face nici un efort pentru a adăuga sinelui său ceva în plus.
Bărbatul Rac face parte dintre cei mai senini şi mai inspiraţi cuceritori ai naturii umane, desigur în latura feminină a acestei naturi. 

Fără îndoială, pentru bărbatul Rac, eternul feminin poate fi cel mai frumos rebus al acestei vieţi.

Farmec şi sexualitate. 


Meşter la vorbe, bărbatul Rac va avea în faţa partenerelor sale o aură de înţelept, de ştie tot, deşi nu puţini alţi bărbaţi îl
vor socoti doar un biet caraghios. 

Bărbatul Rac va considera, cu toată seninătatea, că dacă el iubeşte, neapărat trebuie să i se răspundă cu aceeaşi monedă. 
Poate că aşa se şi explică faptul că se face foc şi pară atunci când
este luat peste picior în legătură cu preocupările sale sentimentale, sau când este trădat în sentimentele sale. 

Bărbatul Rac poate intra în polemici aprinse, pe care de obicei le câştigă, acest fapt făcând, în juru-i, o puternică impresie. De asemenea, va şti să-şi asculte interlocutorul, iar dacă interlocutorul său este femeie, bărbatul Rac va face tot posibilul să o încurajeze în demersul ei verbal, ajutând-o astfel să-şi exprime personalitatea,
să crească în proprii ei ochi şi să-şi sporească stima de sine. 

Toate acestea pot fi, desigur, motive serioase în susţinerea ideii că bărbatul Rac are un şarm deosebit, fiind, adesea, un redutabil câştigător, care întrebuinţează, pentru a-şi obţine strălucitele-i victorii, doar vorba, doar duhul blândeţii, chiar şi acolo unde unii pun la bătaie bani, case, limuzine. 
Într-o lume materialistă şi consumistă, bărbatul Rac va fi mai mereu cu mâinile goale, dar, cu toate acestea, femeile care i se vor afla prin preajmă nu se vor plictisi nicidecum cu unul ca el. 
Nu va avea preferinţe deosebite în cazul femeilor. 
Toate damele vor fi, din punctul său de vedere, minunate şi
chiar mai mult de-atât, dacă se vor apropia de el şi îi vor asculta, fără să se plictisească, peroraţiile de guru de ocazie. 

Atenţie, însă, bărbatului Rac nu-i place monologul şi, prin urmare, întotdeauna va acorda o atenţie deosebită femeii care va intra în conversaţie cu el, şi chiar în polemică.
Bărbatul Rac are, de obicei, o memorie bună, plus o mare capacitate de analiză. 

Dă impresia că jonglează chiar şi cu chestiunile financiare.
Şi, cu toate că uneori pare pierdut în discursuri şi controverse, bărbatul Rac va şti, cu precizie, cam pe unde se află. 

E un sentimental, dar niciodată nu va fi întrutotul copleşit de propriile afectele sau de cele ale partenerelor sale. În ceea ce priveşte activitatea sexuală, bărbatul Rac este tipul care nu
va avea nevoie, probabil niciodată, de afrodiziace.


Atitudinea faţă de cei din jur. 


Bărbatul Rac va considera, la modul cel mai firesc, că e absolut normal ca atât în prietenie, cât şi în relaţiile de dragoste, să existe simetrii şi reciprocitate. 
Constant în iubire, ca şi în prietenie, bărbatul Rac va şti, surprinzător, să păstreze totuşi distanţa, dincolo de ceea ce pare şi dincolo de ceea ce se vede. 
Şi, tot surprinzător este şi faptul că acest Rac cu chip de bărbat îşi cunoaşte, neaşteptat bine, interesele, în susţinerea acestora ajutându-l şi lipsa de obiectivitate pe care o manifestă, uneori chiar fără să clipească. 
Sentimentalismul său îl va determina, nu o dată, să nu mai ţină cont de nici o logică.
Totuşi, bărbatul Rac se va face remarcat, acasă şi în societate, prin simţ al datoriei, acţionând, în problemele majore ale vieţii sale, cu chibzuinţă.
Blând şi conciliant în casă, el poate face mari sacrificii pentru ai săi. În schimb, el nu se va osteni prea mult pentru alţii, fiind chiar indiferent nu de puţine ori, şi considerând că, nu-i aşa, cu toţii trebuie să ne facem datoria şi nimic mai mult.
Bărbatul Rac va fi foarte eficient în activităţi independente, adică acele activităţi în care el comandă şi tot el execută. 

Cu cei străini de familia şi de casa sa are, în mod obişnuit, relaţii bune, corecte, la baza cărora pune, însă, nu numai interesul economic sau de afaceri, ci şi un pic de sentiment. 
Această fărâmă de sentiment îi va fi, nu o dată, de mare ajutor în
relaţiile sale de afaceri. 

Totuşi, astrologii sunt de părere că orice colaborare cu bărbatul Rac este, în cele din urmă, dificilă, firea sa complexă şi labilitatea emoţională jucându-i, nu o dată, feste.
Fiind muncitor şi tenace, cu un comportament uneori imposibil, alteori adorabil şi strălucitor, complicatul şi dificilul Rac poate ajunge lider în domenii sociale deosebite sau fluide, cum ar fi politica, literatura, avocatura, mass-media, afacerile. 

Este foarte indicat să conducă organizaţii în care sunt multe femei. Va avea succes garantat.

Virilitate. 


Pentru bărbatul Rac, dragostea fizică este doar un capitol
din viaţa sa şi nimic mai mult, adică, altfel spus, ceva care nu se preadiscută, ci, pur şi simplu, se execută. 

Bărbatul Rac nu va face aproape niciodată sacrificii pentru amorul fizic, deşi nu s-ar zice că nu militează pentru aşa ceva. 
Mai neplăcut este faptul că, în dragostea sa, acest nativ
Rac poate trece prea uşor de la o stare sufletească la alta - acum poate fi vesel, strălucitor şi expansiv, iar peste un minut poate fi morocănos şi insuportabil.
Altfel, bărbatul Rac este un galant, un curtenitor fără pereche, pricepându-se, totuşi, să-şi mascheze stările proaste, indispoziţiile, frământările.
Poate fi asemuit chiar şi cu un calculator uşor virusat, care din când în când se blochează sau lucrează greu, anevoie, de parcă cine mai ştie ce piedică sofisticată îl ţine în loc. 

Convins că femeile au întotdeauna dreptate în faţa bărbaţilor, nativul Rac va lua mereu, neobosit şi cu profundă
credinţă în ceea ce susţine, apărarea acestora, fiind delicat cu ele 

nu numai atunci când face dragoste, ci ori de câte ori i se iveşte prilejul. 
Dacă în viaţă va avea momente de retragere, de demisie de la realitate, în dragoste va simţi o mare bucurie dacă el va fi cel care conduce. 
Bărbatul Rac este cunoscut ca o persoană care nu suportă cuvintele vulgare, mai ales când sunt rostite de femei. 
Idealistul nativ în Rac nu va putea concepe, în ruptul capului, că femeia de lângă el vorbeşte „mai buruienos” doar din pricina unor nevinovate motive ce ţin doar de sublimul moment al dragostei trupeşti. 
Nativul în Rac va avea momente când va detesta vehement vulgaritatea, considerând că momentele înălţătoare ale unirii fizice
trebuie să se producă fără vorbe, deoarece atunci vorbesc simţurile.
De felul său, însă, bărbatul Rac este cunoscut, în viaţa de zi cu zi, ca un democrat autentic în ceea ce priveşte plăcerile dragostei . 

Va face tot ceea ce-i stă în putinţă ca partenera sa să se simtă excelent, dar va fi şi obsedat de reciprocitatea care i se cuvine din partea acesteia. 
Odată cu înaintarea în vârstă, bărbatul Rac va ţine tot mult la acest lucru, devenind chiar comunist de-a binelea – de la fiecare după putinţă, fiecăruia după nevoi.
Racul bărbat îşi va folosi mereu experienţa acumulată, făcând deseori apel, cu încântare, la arhiva sa. 

Datorită acestor caracteristici, nativul Rac este agreat de femei, mai ales de cele de vârstă mijlocie, încă nostalgice după un strop de romantism, şi încă în căutarea unei iubiri perfecte, deşi, ca bărbat, Racul nu se poate compara nicidecum cu alţii mai forţoşi,
precum Taurul, să zicem. 

Dar ce mai contează performanţa oarbă atunci când vorbele, decorul, mângâierile, şoaptele, florile, băutura bună, lenjeria fină, fac parte din decor?!
Iată de ce nativul în Rac poate fi, la un moment dat, bărbatul visat. Din păcate, Rac fiind, nu se ştie niciodată cât va dura visul, o săptămână, o lună, un an, mai mult de un an sau poate că doar o seară. 

Dar, atât cât va fi, la superlativ va fi totul în cazul acestui bărbat, venit pe lume sub constelaţia Racului. Prin urmare, cine-i femeia care nu i se va dărui toată, chiar şi pentru o clipă de superlativ?! Fireşte, mare pişicher în aceste momente, bărbatul Rac va şti bine acest lucru, şi va proceda în consecinţă, fiind, pentru câteva clipe, atât cât vrea el, desigur, un adevărat preot al fericirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.