marți, 27 octombrie 2015

Secrete bine pazite


"Pentru oamenii care au venit aici din curiozitate si se asteptau sa afle mari secrete, le spun ca se inseala daca vin cu ganduri ascunse si mai ales, ca spioni ai altora care ma considera rivala, pentru ca e vorba de concurenta.Aveti ce invata din blogul meu, restul tine de experienta personala cu ingerii, sunteti naivi daca considerati ca vi se cuvine sa va spun anumite secrete. Spun toate acestea, pentru ca sunt mereu oameni care au folosit cunoasterea pentru a distruge fericirea altora. Nu voi accepta colaborari si nici schimb de informatii cu persoanele straine, care ma abordeaza cu nesimtire si tupeu. Acestia din urma mergeti la altii, sunt destui pe piata, sa vedem cine e "prostul" sa va ofere secretele lui. Nu ma subestimati, pentru ca va inselati si s-ar putea sa aveti anumite surprize. Nu va fi o confruntare, veti fi tratati cu indiferenta.Nu pot pierde timpul cu cine nu merita.In acest timp pot ajuta oameni, care sufera cu adevarat si nu cauta sa ma puna la incercare."


Cei care vin sa corecteze ce scriu si fac eu aici, le spun ca pot sa adapteze formulele sau rugaciunile in mod personal, Dumnezeu si ingerii va asculta daca le vorbiti sincer si folositi propriile cuvinte.
Argesanu a transformat o rugaciune adaptand-o la nevoile sale.
Asa ca terminati cu sugestiile cum ar putea fi scrise cuvintele mele, fiti inteligenti si transformati-le asa cum aveti nevoie.

"Trebuie sã fiţi atenţi sã nu vã lãsaţi manipulaţi de nici o persoanã,
indiferent care ar fi intenţiile acesteia.
Trebuie sã vã feriţi de aceşti oameni de bine, care vã sfãtuiesc sã faceţi aşa şi pe dincolo. Ascultaţi-i şi mulţumiţi-le. Intenţiile lor nu sunt rele, însã pânã la urmã se terminã prost.
Ascultaţi-vã doar inima.
Ea este singurul vostru maestru interior."OSHO



Mai jos aveti cuvintele lui OSHO, sunt potrivite pentru cei care cauta raspunsuri.
"Folosiţi fiecare ocazie pe care v-o oferã viaţa pentru a vã mãri inteligenţa, pentru a vã ridica gradul de conştienţã. 
De obicei facem tot ce ne stã în putere pentru a ne transforma viaţa într-un iad. Cei care suferiţi sunteţi voi înşivã. Şi din cauza suferinţei voastre îi faceţi şi pe alţii sã sufere.
Iar când este vorba de un grup mai mare de oameni, care trãiesc
împreunã şi îşi produc suferinţe unii altora, aceastã suferinţã creşte. Aşa s-a transformat întreaga lume într-un infern.
Aceastã situaţie poate fi schimbatã într-o singurã secundã, însã trebuie înţeles un lucru fundamental: nici un paradis nu existã dacã nu existã inteligenţa." OSHO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.