vineri, 9 octombrie 2015

Zodiacul iubirii - Femeia Rac



1.Zodii care se armonizează cu Racul – Scorpionul şi Peştii. Aceste relaţii nu sunt deloc surprinzătoare, mai ales atunci când e vorba despre Scorpion, asocierea din Rac şi Scorpion fiind asemănătoare cu aceea dintre o vioară şi un contrabas. 
Din punct de vedere spiritual, nativul în Rac va găsi o punte de înţelegere cu nativul în Geamăn, vecinul său de zodiac.
2. Zodii conflictuale cu Racul. În primul rând Berbecul. Unii astrologi susţin că şi Balanţa va ajunge destul de uşor la gâlceavă cu un nativ în zodia Racului. Sunt şi astrologi care susţin că Balanţa nu are, neapărat, rol de destructurare asupra nativului în Rac, ci mai degrabă de reechilibrare, nativul în Balanţă fiind – s-ar putea spune – un fel de suport afectiv de urgenţă pentru mult prea sensibilul Rac.
3. Zodiile favorabile concubinajului şi căsătoriei Racului. În cazul Racului există o singură adresă garantată - Taurul. Uneori, Racul poate fi acceptat, sau poate fi chiar suportat, inclusiv într-o convieţuire mai lungă, şi de nativul în Scorpion.

Această zodie îl aduce pe Rac în lume,îl obişnuieşte cu lumea, îl face acceptabil, frecventabil, rezonabil pentru ceilalţi. De altfel, Scorpionul mai apare şi în alte împrejurări care se dovedesc a fi favorabile în viaţa Racului, inspirându-l, de exemplu, şi în activitate originală a acestuia, în creaţie, în proiecte ce presupun imaginaţie
şi ingeniozitate. Însă, oricâtă bunăvoinţă ar fi, nativul în Rac nu va putea face casă bună, aproape niciodată, cu Berbecul.




Femeia RAC

Comportare - în casă şi afară. 

Foarte sensibilă şi chiar vulnerabilă, femeia Rac poate fi uşor determinată să intre în degringoladă şi să sufere. Din acest motiv, prietenul sau soţul femeii Rac va avea o misiune nu prea uşoară, dar care va fi, în mod sigur, plăcută. 
Pentru a le fi bine amândurora, acesta va trebui să se comporte, în permanenţă, ca un bărbat adevărat, adică să fie atent cu ea, curtenitor, prevenitor, tandru. Dacă această comportare este constantă, bărbatul în cauză va avea mult de câştigat, şi nu numai pe moment, ci şi pe termen lung. 
Dominată în viaţa de familie de Venus, femeia Rac va răspândi în jurul ei feminitate şi căldură, dovedindu-se o soţie foarte bună şi o mamă aşijderea.
Ea va instaura în casă blândeţea şi armonia, suportând cu greu controversele, ieşirile şi exagerările de orice fel, convinsă fiind că vorba dulce, mult aduce. 
Evident că îi va îndemna pe toţi ai casei să fie toleranţi, să
fie îngăduitori şi să coopereze. În casa ei, iradiind dragoste, femeia Rac are nevoie, aproape în permanenţă, de sprijinul afectiv al partenerului, al prietenului sau al soţului, nu neapărat pentru a o ajuta în viaţa domestică, dar măcar pentru a-i ţine companie. 
Şi se pare că tocmai această însoţire va reprezenta, pentru femeia Rac, exact ceea ce-i trebuie, ceea ce are ea de trebuinţă, că de muncit într-ale gospodăriei, se descurcă ea şi singură. 
Femeia Rac va administra cu pricepere finanţele casei, dând chiar impresia că-şi sporeşte banii, datorită iscusinţei ei în a-i administra şi a-i cheltui.
Mulţi sau puţini, banii îi vor ajunge aproape întotdeauna, gospodărindu-i realmente după marile şi micile reguli ale artei financiare – dacă se poate spune aşa - fără însă a-şi refuza, totuşi, unele mici plăceri, banale de altfel, o îngheţată, o prăjitură, un fruct râvnit. 
Femeia Rac îşi va iubi foarte mult casa şi o va amenaja cu mult zel. De altfel, în afara casei are puţini prieteni, fiind deosebit de încântată dacă-şi va găsi prieteni mai cu seamă printre bărbaţi, nu neapărat din motive de dragoste sau de sex. 
Pur şi simplu, femeia Rac adoră prezenţa bărbaţilor, aceştia fiind, cel puţin pen tru ea, ceva mai suportabili, deoarece nu o agasează cu cine mai ştie ce curiozităţi, invidii sau obsesii femeieşti. 
La serviciu se va descurca bine întotdeauna – comportare tipică pentru un nativ în Rac. 
De aici se poate trage lesne concluzia că femeia Rac este o femeie de interior, o femeie care poate, realmente, împodobi casa unui familist convins.

Suflet şi pasiune. 

Sunt astrologi care consideră că femeia Rac are şi momente dificile, mai ales atunci când se găseşte în conflict cu ea însăşi.
Aceasta nu înseamnă că ea nu poate fi cucerită, în mod obişnuit, de
bărbatul care-i dă dovezi de bun simţ şi are un minim de tact. Calităţile ei de prietenă bună a bărbatului pe care şi l-a ales, şi de femeie credincioasă misiei de mamă şi de gospodină, derivă din convingerea, niţeluş conservatoare, că viaţa este un dat care trebuie luat ca atare, rolul nostru fiind de a o face suportabilă, şi chiar plăcută, cu cât mai multe dintre cele necesare şi cuvenite. 
Nu se poate spune însă, despre femeia Rac, un lucru
care unora dintre bărbaţi li s-ar putea părea de la sine înţeles – că arde de 
pasiune. 
Femeia Rac nu are asemenea stări decât rar, dar faptul acesta nu
înseamnă că nu este tot atât de agreabilă cât şi alte femei, aflate chiar sub semne zodiacale mai generoase. Pasiunea femeii Rac, aproape întotdeauna egală, va fi dedicată bărbatului iubit, bărbatului care a avut răbdarea să-i descopere sufletul şi să-i cultive floarea dragostei.

Farmec şi sexualitate. 

Se vorbeşte mult despre amintirile, puternice şi amănunţite, pe care le poartă cu ea femeia Rac. Discursul ei va fi mai mereu generos, armonios, convingător, bazat pe afect şi relaţie sentimentală. Calităţile acestea o fac cuceritoare, adică femeie în toate
datele ei. 
Femeia Rac este o adevărată meşteră a vorbelor cu miez, ceea
ce îi sporeşte dimensiunea morală şi socială în ochii celorlalţi. Bărbatul iubit de ea îi va căuta compania nu numai pentru sex, ci şi pentru bucuria, simplă, de a fi alături de ea şi de a schimba, împreună, vorbe, vorbe, vorbe. 
Se pare că în cuplul cu o femeie Rac aceste vorbe sunt necesare
şi chiar sănătoase pentru amândoi, ceea ce, să recunoaştem, nu-i puţin lucru. 
Datorită sentimentalismului ei, femeia Rac va iubi florile poate mai
mult decât alte femei, iar florile de la bărbatul iubit vor avea o semnificaţie specială pentru ea, chiar şi atunci când acesta i le aduce, mai mult sau mai puţin întâmplător, nu în tinereţe, nu în primii ani de convieţuire, ci după decenii de căsnicie.
Datorită sentimentalismului şi romantismului ei, femeia Rac apreciază foarte mult intimitatea casnică, fiind în stare să amenajeze o cină romantică chiar şi în fiecare seară, dacă e posibil. 
Femeia Rac iubeşte mult sărbătorile, evenimentele de familie, iar dacă acestea se petrec în doi, pentru ea e de-a dreptul minunat. Femeia Rac nu va avea preferinţe pentru un anume tip de bărbat, dar bărbatul capabil de un pic de sentimentalism, de romantism, de poezie, va avea, desigur, trecere la ea. 
Femeia Rac ştie foarte bine că sentimentalismul, romantismul, plimbarea în doi, regăsirea unor clipe şi momente, chiar de multă vreme apuse, au darul de a spulbera rutina de familie, rugina produsă de convieţuirea îndelungată în doi. 
Pentru ea, dragostea fizică va fi, mereu, o încununare a unui şir
de frumuseţi şi minunăţii ale cuplului şi nicidecum un început...şi apoi mâncăm şi visăm, şi glumim, şi ciocnim un pahar, şi ne spunem vorbe frumoase. 
Feminină din cap şi până în picioare, femeia Rac nu va vedea
în dragostea fizică o sursă de plăceri din care te serveşti ca de pe un raft, ci o înmănunchere de rosturi, principii, dorinţe şi speranţe, renunţări şi regăsiri, descoperiri şi inovaţii, un întreg dominat de spirit şi de amprenta omenescului. 
Şi totul va fi de nota 10 dacă în decor se află şampanie,lumânări, flori, un cadou abia desfăcut şi, desigur, un fond muzical liniştitor şi, neapărat, sentimental.

Atitudinea faţă de cei din jur. 

Femeia Rac se va mulţumi, adesea, să stea deoparte şi să privească, să fie spectatoare neutră, şi asta nu numai acasă, ci şi la serviciu sau în societate. Nefiind mare amatoare de mondenisme, nu va simţi nevoia să fie luată în seamă şi nici nu prea se va băga în discuţiile purtate pe asemenea teme. 
Îi place, cu certitudine, să fie martoră la discuţiile bărbaţilor şi să lucreze cu ei. Femeia Rac nu va fi putea juca prea bine, vreodată, un rol sau altul, nefiind de felul ei o închipuită. 
Din acest motiv, cel mai adesea nu va putea să mintă, deoarece
se trădează foarte uşor. 
Colegă de nădejde în compania bărbaţilor, femeia Rac va avea uneori prietene şi dintre femei, dar întâlnirile şi sporovăielile
cu acestea sunt rare şi, de obicei, asemenea dialoguri o plictisesc, considerându-le pierdere de timp.
Femeia Rac nu are nici un fel de consideraţie faţă de legăturile de
scurtă durată, acestea neasigurându-i ei nici confortul afectiv, şi nici
pe cel fizic, deoarece nu se poate concentra în asemenea condiţii. Toate relaţiile femeii Rac se vor construi în timp, fiind probate şi validate de timp. 
Condiţia de bază, adesea necesară şi suficientă, pentru ca o femeie
Rac să „funcţioneze” normal este să aibă o casă a ei şi o familie cu viaţă armonioasă. 
Dacă va beneficia de aşa ceva, practic nu-i mai trebuie nimic
altceva, sexul fiind, în viziunea ei, doar unul dintre multe episoade ale vieţii de familie. 
Aici, femeia Rac se asemănă cu femeia Geamăn, aceste
doua zodii fiind vecine bune. Negativismul celor din jur, venit pe fondul hipersensibilităţii femeii Rac, o va afecta, de regulă, foarte puternic pe aceasta, şi uneori o va putea nărui sufleteşte. 
Atunci se poate produce chiar şi o catastrofă, nativa în Rac ajungând să se învinuiască şi se certe, ciudat, în primul rând cu ea însăşi. 
Dintr-o astfel de stare, femeia Rac va fi foarte greu de scos, recuperarea fiind, totuşi, oricând posibilă. 
Interesant este faptul că nimeni n-o va putea ajuta efectiv în aceste momente, tot ea, femeia Rac, fiind cea care va găsi, până la urmă, resursele de revenire la linia de plutire.

Feminitate. 

Femeia nativă sub semnul Racului este atât de feminină în
stilul ei de viaţă, în comportarea ei, încât unii ar putea-o crede o pradă numai bună de vânat rapid şi cu maximum de eficienţă. Adevărul este că această desfăşurare de feminitate va tenta, întotdeauna, pe foarte mulţi dintre bărbaţi, aceştia considerând, la modul superficial, femeia Rac drept o cetate uşor de cucerit. 
În esenţa ei, femeia Rac nu este decât o femeie inteligentă, poate nu îndestul de abilă, dar inteligentă cu siguranţă, care
va şti să nu amestece lucrurile şi sentimentele, oricum şi oriunde. Numai rareori femeia Rac va fi amantă, visurile şi rosturile ei vizând, cu precădere, statutul de soţie şi de mamă. 
De altfel, astrologi importanţi cred că femeia Rac îşi merită din plin acest statut.
În mod obişnuit, femeii Rac îi place să facă dragoste în locul considerat de ea potrivit, adică în intimitate maximă. 
Aventurile amoroase prin bucătărie sau prin natură nu o prea interesează.
Sensibilă şi cu spirit poetic, femeia Rac va şti să exerseze, cu sublim dichis, dragostea fizică, dar va prefera, înainte de aceasta, jocul, tandreţea furată, mângâierea neaşteptată, sărutul fierbinte. 
Despre această femeie potolită se afirmă chiar şi un fapt cu totul şi cu totul surprinzător – că, la o adică, poate fi cel mai bun partener sexual din tot zodiacul, remarcându-se prin sinceritate maximă în dragoste. 
Cu o condiţie însă – încrederea ei în partener să fie totală. Dincolo de toate aceste calităţi, astrologii ceva mai vechi susţin că femeia Rac îşi va domina aproape întotdeauna bărbatul, chiar dacă la prima vedere nu pare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.