joi, 8 octombrie 2015

Zodiacul iubirii - Femeia Berbec


1.Zodii care se armonizează cu Berbecul – Leul şi Săgetătorul. Se pare că Berbecul este una dintre cele mai dorite ( sau preferate) zodii din întreg cercul zodiacal. Din acest motiv, el se va putea asorta, va putea rezona, pe parcursul vieţii sale luminoase, în mod sigur cu Balanţa, dar şi cu Vărsătorul, sau chiar cu Gemenii. 
Va putea încerca şi chiar va reuşi, uneori, să se combine, din punct de vedere sentimental, şi cu alte zodii.
Atenţie, totuşi, la Balanţă, în cazul acesteia putându-se înregistra o relaţie cu momente accentuate, poate chiar furtunoase.
2. Zodii conflictuale cu Berbecul – Capricornul, Racul. Nepotrivirile cu aceste zodii par nişte ciudăţenii, dar observaţiile astrologilor, şi mai ales realităţile de zi cu zi, dovedesc faptul potrivit căruia cu greu se va putea închega o relaţie între un Capricorn şi un Berbec, sau între un Berbec şi un Rac. 
Nereuşita va fi aproape garantată, chiar dacă la început
lucrurile vor merge bine.
3. Zodia favorabile concubinajului şi căsătoriei Berbecului – Balanţa.
Între nativii acestor zodii se va produce o completare, benefică pentru amândoi, cel care dă mai mult în această relaţie fiind, totuşi, Berbecul.
Fiind cel mai casnic semn al zodiacului, nativul în Berbec va fi disponibil şi pentru Săgetător, Leu, Vărsător şi Gemeni. 
Existenţa ceva mai dinamică a Berbecului cu Balanţa nu va face altceva decât să întărească legătura lor afectivă – cel puţin la începuturile relaţiei. Racii şi Capricornii sunt persoane care, însă, cu greu îşi vor putea împărţi viaţa cu Berbecul.




Femeia BERBEC

Comportare - în casă şi afară. 

Femeia Berbec pare a fi întruchiparea eternului feminin, a misterului căruia bărbaţii nu au fost în stare să-i dea de
capăt niciodată, dar absolut niciodată, în lungul timp de când Dumnezeu i-a alungat din Rai pe Adam şi Eva. 
Enigma femeii Berbec este cea mai de nedezlegat. 
Fermecătoare şi strălucitoare ca o zeiţă, plină de contraste, de
contradicţii, temperamentală precum focul, emoţionantă şi emoţională, dătătoare de frisoane, mobilizatoare şi capricioasă, femeia Berbec pare a sta în orice clipă cu mâna pe un buton de alarmă, de alertă maximă, de urgenţă. 
Cei experimentaţi îşi pot da seama însă că nu e vorba decât de
un joc, uneori sofisticat, alteori sincer până la naivitate, oricum însă un joc pe care bărbatul trebuie să-l accepte ca pe un exerciţiu, şi nu orice fel de exerciţiu, ci unul de fericire. Femeia Berbec vrea să conducă în societate, dar şi în propria casă. 
Renunţă cu greu la această dorinţă, ba chiar poate face scene, cu un consum nervos mare, fireşte, şi cu o coloratură pe care un necunoscător nici nu şi-ar fi putut-o imagina. În faptele ei,
mari şi mici, de la serviciu, din carieră sau din casă, vrea să ducă totul până la capăt, şi nu oricum, ci cu brio. 
Orice abatere o poate tulbura, şi astfel relaţia cu femeia Berbec se poate strica. Femeia Berbec poate deveni, neaşteptat de repede, incomodă pentru cei din jur. 
Activă, femeia Berbec va căuta şi va iubi viaţa socială. 
Cea tânără are, în plus, înclinaţii sportive. 
Femeia Berbec ţine la corpul său şi vrea să arate bine în lume, şi
chiar şi acasă, în intimitate. Cu toate acestea, va dispreţui sau va folosi la minimum fardurile şi chiar şi parfumurile, fiind de felul său încrezătoare în dotările cu care a împodobit-o Mama Natură.
Prin urmare, nu va surprinde pe nimeni faptul că Femeia Berbec este puternic orientată spre sport, aerobic, dans, modă, automobilism. 
Cu toată acestea, deşi se vrea şi se crede o femeie bărbată, ea nu va fi, în cele din urmă, decât o romantică incurabilă.

Suflet şi pasiune. 

Astrologii sunt convinşi că viaţa femeii Berbec este bogată în afecte. Că ea însăşi este un depozitar de emoţii, de trăiri şi culori
afective. Şi, totuşi, nimic din aceste trăsături nu iese la suprafaţă. Totul este ţinut sub obroc, cu naturaleţe, explozia fiind rezervată îndeosebi pentru intimitate. 
Şi nu în orice fel de intimitate, ci numai şi numai atunci când
ea, femeia Berbec, este cea care alege. Altfel, rămâne rece şi netulburată, deşi nu s-ar spune că, în existenţa ei de zi cu zi, nu-şi face datoria faţă de viaţă cu toată conştiinciozitatea. 
Din acest motiv, astrologii îi atribuie femeii Berbec rolul de cea mai mare actriţă a vieţii cotidiene, dovedind o capacitate de disimulare remarcabilă. 
Pasionată şi pasională, femeia Berbec ştie să fie eclatantă, dar tot atât de bine poate să fie şi ştearsă. 
Poate fi ternă, cenuşie, inexpresivă, dar e capabilă şi de străluciri solare, de ardere de tot.
Atunci când inima ei cere, când ea pofteşte, femeia Berbec
poate fi de neoprit şi nici o armă care-i va sta la îndemână nu va rămâne nefolosită pentru a-şi atinge ţelul. Femeia Berbec este capabilă să aibă o lume a ei, un univers al ei, la care ţine cu îndârjire şi din care cu greu poate fi evacuată. 
Altfel spus, femeia Berbec se poate refugia în ea însăşi,
şi se poate încăpăţâna să rămână acolo ca într-o carapace de nepătruns.
Deranjată din intimitatea ei sufletească, ea poate exploda sau evada, răul dovedindu-se răvăşitor în plan afectiv. 
Aceste stări ale femeii Berbec duc la impresia că nu-i plac bărbaţii, ceea ce nu e chiar atât de adevărat pe cât pare.

Farmec şi sexualitate. 

Se zice despre femeia Berbec că în pat nu mai este
o actriţă, căzând de pe ea nu numai hainele, ci şi măştile, multe sau puţine cu care s-a complăcut în realitatea de zi cu zi. 
Unii astrologi afirmă că adevărata femeie Berbec se dezvăluie abia atunci când relaţiile ei afective şi sexuale se rodează. 
Foarte puternică în viaţa cotidiană, femeia Berbec are nevoie în dormitor de tandreţe şi sensibilitate, ea preferând bărbaţii
cunoscători ai femeilor şi ai meandrelor sufletului femeiesc. 
Din acest motiv, este evident că un bărbat delicat şi atent, în gesturi şi în gânduri, va putea face casă bună cu o femeie Berbec. 
Femeii Berbec îi place să facă dragoste într-un decor deosebit, uneori amenajând ea însăşi, în mod special, acest cadru al dăruirii sale. 
Şi, totuşi, unii specialişti ai sufletului feminin consideră femeia Berbec ca fiind dominată de intelect, cultivând cu mai multă tragere de inimă prietenia strânsă decât sportul sexual. 
Deşi are toate elementele unei personalităţi cu iniţiativă, în dragostea fizică îi place să fie condusă, să fie iniţiată, mereu şi mereu, chiar şi în lucruri şi manifestări pe care desigur că le cunoaşte, sau cel puţin le intuieşte sau le imaginează. 
Fiind iubită şi iubind la rându-i, femeia Berbec va încerca
să fie corectă în iubirea ei, să respecte cu scrupulozitate sentimentele sale, dar şi pe ale partenerului. 
Nu va forţa lucrurile, nici în iubirea spirituală şi nici în cea fizică, deşi conformaţia psihică ar împinge-o spre aşa ceva.
E stăpânită, cel mai adesea, de un sentiment de loialitate, partenerul fiind, pentru ea, în mod obişnuit, un prieten, un tăinuitor al secretelor sale trupeşti şi sufleteşti, şi nicidecum un obiect sexual. Femeia Berbec are capacitatea de a-l mobiliza pe bărbat, de a-l angrena nu numai în dragostea fizică, ci şi într-un viu parteneriat spiritual, intelectual. 
Asta nu înseamnă că nu-i place să facă sex, dar acest moment se înscrie în ordinea firii, adică face parte din meniul vieţii sale, din firescul existenţei şi nimic altceva mai mult. 
La acest capitol, femeia Berbec e practică şi nu prea fabulează.

Atitudinea faţă de cei din jur. 

Femeia Berbec adoră să fie în centrul atenţiei. Vitalitatea sa o va ajuta foarte mult în acest sens. Puternică în vălmăşagul vieţii, femeia Berbec va fi atât de rezistentă la solicitările şi
stresul societăţii moderne, la intemperiile acesteia, încât nu va părea a fi interesată în a face prea mare deosebire între furtună şi vreme bună, rezistând tuturor agitaţiilor, presiunilor, conflictelor mărunte şi mai puţin mărunte, neplăcerilor de tot felul. 
Altfel, femeia Berbec este moartă după laudele şi admiraţia celor din jur, femei şi bărbaţi deopotrivă. 
Îi plac, desigur, cadourile – ca oricărei femei, dar, surprinzător, nu este impresionată de cadourile practice, neapărat trebuincioase, ci mai ales de cele ce-i sugerează că poate fi şi mai frumoasă, şi mai admirată, şi mai iubită. 
E normal (şi de la sine înţeles) pentru femeia Berbec să dorească
să fie în centrul atenţiei. Ea este convinsă că, alături de un bărbat puternic fizic şi, de bună seamă, aspectuos, va atrage şi mai mult atenţia celor din jur şi, din acest motiv, va căuta apropierea de astfel de bărbaţi. 
Cu o singură condiţie însă – elefantul din preajma ei să fie, dacă se poate, şi un pic romantic, şi un pic cu capu-n lună, şi un utilizator al vorbelor meşteşugite şi, bineînţeles, un tip mereu săritor, mereu îndatoritor. 
Şi, nu se poate altfel, acest bărbat trebuie, neapărat, să fie şi sensibil, chiar foarte sensibil. Astrologii susţin că bărbatul care-şi leagă viaţa de o femeie Berbec trebuie să se înarmeze cu multă răbdare şi să dispună de un plus de energie, convins fiind, la modul onest, că întotdeauna în casa lui va cânta găina.

Feminitate. 

Dincolo de toate speculaţiile şi aparenţele-i de cadână în pat,
de supusă datoriei conjugale, femeia Berbec va ţine chiar foarte mult la plăcerile ei, şi chiar va insista pentru plăcerile ei. 
S-ar putea spune că e şi un pic egoistă într-un fel, deşi va avea maximă grijă pentru partener.
Această atenţie acordată partenerului îşi are obârşia tocmai în interesul ei pentru optimizarea relaţiei afective, în urma căreia speră să obţină (şi obţine) maximum de plăcere şi de bucurie. 
Fiind o femeie cu o fire atât de independentă, atât de voluntară, femeia Berbec nutreşte în sinea ei sentimentul că va putea avea, la rându-i, iniţiativa şi în dragoste, deşi la o primă analiză acest lucru nu iese în evidenţă. 
Aşa se şi explică, de altfel, de ce femeia Berbec este atât de geloasă. Pe acest fond, mâniile şi supărările ei sunt năvalnice. De felul ei, nativa în Berbec nu este prea invidioasă, considerându-se de la sine, deci fără discuţie, deasupra celorlalte femei, în
tot şi în toate. 
De aceea, atunci când relaţia ei este in impas, nu pierderea
bărbatului o interesează, ci mândria ei rănită, onoarea ei care trebuie, nu-i aşa, „reperată”.
Dominată de patimă, de pasiune, femeia Berbec va şti, la o
adică, să nu dea frâu afectelor, ci va şti să-şi aranjeze viaţa cu chibzuinţă, dovedind, în anumite cazuri, chiar o orientare materialistă, în detrimentul unei relaţii romantice, poetice, sub clar de lună. 
Automobilul ultimul model şi casa pe pământ, să-i zicem vilă, o vor atrage, în cele din urmă, mai mult decât cine mai ştie ce relaţie formidabilă, dar cu buzunarele goale. 
De o feminitate expansivă, femeia Berbec va dori mereu să fie ea
vioara-ntâi. 
Bărbatul care va înţelege acest lucru va avea cu ea o viaţă
plină de semnificaţii, memorabilă, în sensul stabilităţii şi al evenimentelor agreabile, presărate, în mod firesc, în viaţa unui cuplu aşezat temeinic în rosturile sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.