miercuri, 9 septembrie 2015

Cum sa lucrezi cu arhanghelul Mihail cand ai nevoie de raspunsuri in viata ta




"Arhanghel Mihail, ajuta-ma cu schimbarile din viata mea, da-mi un raspuns cu privire la .......(aici scrie fiecare ce doreste, adica slujba, casatorie, sanatate, etc. Iti multumesc si da-mi binecuvantarea ta."

Dacă aveti nevoie de claritate cu privire la scopul privind viata sau cariera, recomand să luati un pix si un carnetel si mergeti intr-un loc linistit. 




Scrie o întrebare Arhanghelului Mihail. Apoi scrieti răspunsul, care va veni ca un gand, sentimente, cuvinte sau viziuni. 
Noteaza aceste impresii chiar dacă nu le întelegi pe moment. 
În acest "interviu", scris cu Arhanghelul Mihail, veti primi instructiuni detaliate cu privire la cariera ta sau orice subiect pe care il abordezi. Trebuie decat sa ai incredere si rabdare.

Puteti cere lui Mihail pentru a vă oferi îndrumare în timp ce dormi. Ajutorul poate sa vina daca ii ceri să vină în visele tale. Solicita ca îndrumarea lui vis să fie clara si usor de înteles, sa va amintiti la trezire. 
Cere sprijin, siguranta financiara in timp ce faci schimbari in cariera.

Mihail m-a invatat că toată lumea are talente unice si haruri care pot fi utilizate în serviciul lumii. 
Cand lucrati într-un domeniu care se potriveste intereselor tale, munca ta este plină de bucurie si de succes. 

Vechea convingere că trebuie să suferi pentru a castiga bani nu mai este valabila, mai ales daca il ai alaturi pe Mihail.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.