joi, 24 septembrie 2015

Dorinta pentru bogatie



A visa nu aduce bogatia dar dorinta cu o stare mentala care devine o obsesie, apoi planuirea unor cai clare, precise, si sprijinirea lor cu persistenta care nu recunoaste esecul va aduce bogatia. 

Metoda prin care dorinta pentru bogatie este transformata in echivalentul financiar consta in 6 pasi bine definiti: 

1-Fixeaza-ti in minte suma exacta de bani pe care o doresti(nu e suficient sa spui vreau o gramada de bani)
2-Determina exact ceea ce intentionezi sa faci pentru banii doriti (nu exista ceva pentru nimic) 
3-Stabileste o data definitiva cand intentionezi sa ai banii doriti 
4-Creeaza un plan clar pentru a indeplini dorinta 
5-Scrie o declaratie clara a sumei de bani pe care vrei s-o ai, timpul limita, ce intentionezi sa oferi in schimb si descrie clar planul prin care vrei sa-i faci. 
6-Citeste declaratia cu voce tare de 2 ori pe zi inainte de a te culca si imediat dimineata cand te trezesti. 

In timp ce citesti, vede-te, simte-te si crede-te deja in posesia banilor. Ai putea spune ca e imposibil sa te vezi in posesia banilor inainte de a-i avea. Aici dorinta arzatoare va veni in ajutorul tau. 

Daca iti doresti cu adevarat atat de tare incat dorinta ta e o obsesie, nu vei avea nici o dificultate in a te convinge ca-i vei avea. Ideea e sa vrei banii si sa devii atat de determinat sa-i ai, incat sa te te vei convinge ca-i vei avea. 

Pasii acestia nu cer o munca titanica, nici vreun sacrificiu. Nu cer sa devii ridicol sau credul. Sa-i aplici, nu cer multa educatie. Cer doar suficienta imaginatie ca sa poti intelege ca imbogatirea nu se face prin sansa sau noroc. 

Trebuie sa realizezi ca imbogatirea se face prin visare, speranta, dorinta si planuire. Rabdarea si o minte deschisa sunt necesitati practice ale visatorului. In planul tau, nu lasa pe nimeni sa te influenteze negativ. Daca lucrul dorit e corect si crezi in el, fa-l si nu conteaza ce spun ei si daca intalnesti un esec temporar tine minte ca orice esec aduce cu el samanta unui succes echivalent. 

Edison a incercat de 10000 de ori sa inventeze becul. O dorinta arzatoare de a fi, de a avea, sau de a face ceva, e punctul de plecare al oricarui visator. Visele nu sunt nascute din indiferenta, lene sau lipsa de ambitie. Adu-ti aminte ca toti care reusesc in viata au un inceput prost si trec prin multe greutati inainte de a reusi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.