joi, 10 septembrie 2015

Secretele unui Feng Shui reusit



Daca descopar blocaje nejustificate care se tot repetă, dificultăti în aparitia sau mentinerea unui partener, greutăti în a-mi construi sau mentine o familie unită, nu reusesc să am job-ul pe care cred că l-as merita, castig mai putin decat cred eu ca merit, nu ma inteleg bine cu colegii, am blocaje de comunicare, ma îmbolnavesc mereu fara vreo cauză clara sau prosperitatea pur si simplu nu vine la mine, este foarte posibil sa am energii negative activate în casa, sa dorm pe o energie negativa,sa am locuri negative in casa sau obiecte care nu sunt asezate in locurile potrivite.

Ca si specialist in radiestezie, care am studiat la randul meu cum se descopera locurile pline de energie negativa, care pot fi si in dormitorul nostru, patul sa nu fie asezat cum trebuie, incat energiile negative sa ne afecteze, exista remedii. Normal ca un specialist stie ce sa va spuna, dar o poate face numai personal, pentru ca fiecare are nevoie de o consultatie, asa cum un pacient merge la medic si afla de ce sufera si ce tratament trebuie sa urmeze pentru vindecare.

Pot face o analiza la distanta, avand nevoie de poza camerei in care dormiti, a casei si a dvs. Aceste poze pastreaza amprenta energetica si se poate analiza de catre orice specialist in radiestezie. 
Scrieti la iubirepentruingeri@gmail.com - consultatia nu este gratuita, asa cum spunea Aurora Sitarus, exista un echilibru in univers, trebuie sa fie un schimb echitabil intre ambele parti.

De aceea, mi s-a parut ca stiinta si filozofia Fengh Shui se apropie in anumite privinte, de radiestezie.Am studiat-o si am aplicat-o cu placere, pentru ca este atat de veche si se poate folosi cu mult succes si in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.