joi, 24 septembrie 2015

Imaginatia creativa





Prin asta, omul comunica direct cu inteligenta infinita (universul).


Prin imaginatia creativa, omul primeste ideile, inspiratiile si presimtirile. Prin asta, omul poate comunica cu subconstientul altor oameni. Imaginatia creativa lucreaza automat doar cand constientul vibreaza cu o rata foarte rapida, de exemplu, cand constientul e stimulat cu o dorinta puternica. 

Toti liderii din afaceri, industrie, finante, artisti, muzicieni, poeti au ajuns mari, datorita dezvoltarii imaginatiei creative. Ambele tipuri de imaginatie se dezvolta prin folosinta ca si muschii. Dorinta e doar un gand, un impuls abstract si fara valoare, inainte de a fi realizata. In timp ce imaginatia sintetica va fi folosita in cea mai mare parte in procesul transformarii dorintei in bani, tine minte ca vei avea situatii care cer folosirea imaginatiei creative. 

Nu deveni descurajat daca nu intelegi totul. Doar daca ai studiat psihologia ar trebui sa intelegi, dar in timp vrei face progrese. Bogatia, cand vine in cantitati enorme nu e rezultatul muncii grele. Bogatia vine ca raspuns la cereri clare bazate pe aplicatiile principiilor clare si nu prin sansa sau noroc. 

In general o idee e un impuls al gandului care impinge o actiune printr-un recurs la imaginatie. Toti vanzatorii stiu ca ideile pot fi vandute acolo marfa nu poate fi vanduta. Multa lume cumpara titluri, si nu continuturi ale cartilor. Printr-o pur si simplu schimbare a titlului unei carti, vanzarile cartii pot creste cu milioane. 

SUCCESUL NU CERE EXPLICATII, ESECUL NU PERMITE ALIBI


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.