marți, 29 septembrie 2015

Lumanarile Feng Shui


Lumanare parfumata, cu aroma de flori. Se utilizeaza pentru atragerea energiilor benefice in planul spiritualitatii. Se aprinde in fiecare zi de duminica in sectorul aferent din sistemul Feng-Shui.

Set compus din 20 de lumanari de culoare albastra. Se utilizeaza pentru stimularea planului sanatatii. Se arde cate una pe zi timp de 20 de zile consecutiv, in cazul unor boli grave.

Lumanare verde in suport ceramic verde. Se utilizeaza pentru imbunatatirea situatei financiare in sistemul Feng Shui.

Set 2 sau 4 lumanari, rotunde, de culoare galbena, cu aroma de lamaie. Se utilizeaza pentru stimularea zonei intelepciunii in sistemul Feng Shui. Aroma: iasomie, vanilie - se utilizeaza pentru rezolvarea conflictelor cu cei din jur.

Set de doua lumanari parfumate, cu aroma de trifoi.. Se utilizeaza pentru atragerea prosperitatii si oportunitatilor in plan material. Se aprinde cate una in fiecare zi de joi in sectorul prosperitatii din sistemul Feng-Shui.

Lumanare de culoare roz - ideala pentru planul afectiv.

Lumanare de culoare mov - ideala pentru planul spiritual..

Lumanare de culoare alba - ideala pentru atragerea linistii si a pacii interioare.

Lumanare de culoare portocalie - ideala pentru planul sanatatii.

Lumanare parfumata de culoare galbena - se foloseste ca remediu general.


2 comentarii:

  1. Scortisoare si mere cel mai ideal pentru suflet tulburat si calmare pt orice deranj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zbiten pentru boli sufleteşti

      Ingrediente: 150 g miere, 2 l apă, 100 g zahăr, 2-3 linguriţe sunătoare, 2 linguriţe mentă, 2 linguriţe muşeţel, 1 linguriţă scorţişoară, 1/4 linguriţă salvie.

      Mod de preparare: Mierea se diluează cu o cană de apă şi se pune la fiert, îndepărtând periodic spuma. Separat, zahărul cu o cană de apă se dau într-un clocot, după care se adaugă peste siropul de miere. Se fierbe la foc mic, până ce siropul devine groscior. În restul de apă (un litru şi jumătate) se pun toate celelalte ingrediente şi se fierb timp de 15 minute, într-o oală acoperită cu capac. Apoi, infuzia se strecoară şi se toarnă peste siropul din miere şi zahăr. Se consumă câte o ceaşcă, seara, înainte de culcare, şi dimineaţa, în loc de cafea.Binecuvantari !

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.