marți, 8 septembrie 2015

Suflete pereche


Prietenii si persoanele pe care le-ai iubit in vietile precedente sunt suflete-pereche. Cand intalnesti un suflet pereche, simti ca exista o legatura si o relatie speciala intre voi, asociata cu o senzatie de familiaritate. Te simti foarte bine cu ei si relatia dintre voi este de tip pozitiv.

Chiar cand ti se intampla sa ai ceva probleme si unele discutii, totul se rezolva usor si odata ce-ai inteles substratul, situatia - chiar dificila - serveste la invatarea de catre amandoi a unei lectii identice.

Exista trei categorii de suflete-pereche. Fiecare dintre categorii are trasaturi caracteristice care le face distincte si de neconfundat fata de alte persoane din viata ta.


Suflete-pereche camarade, sunt oamenii care te ajuta sa iti atingi un scop, sau te sprijina in indeplinirea unei anumite sarcini propuse. Ajutorul lor se poate manifesta printr-o simpla observatie facuta in timpul unei conversatii, care te lumineaza intr-o dilema si te readuce pe carare, sau poate iti ofera chiar un ajutor fizic, prin care iti poti atinge scopul urmarit. Ei intervin si te sprijina in cele mai diverse moduri, atunci cand ai mai multa nevoie. Darul lor, oricum s-ar exprima, iti ofera posibilitatea de a invata, de a-ti impartasi cele stiute de ei si de a fi ajutat. intr-o viata anterioara tu ai fost cel care i-ai ajutat, iar acum te rasplatesc, dandu-ti inapoi cele primite.

Iti intalnesti sufletele-pereche camarade zilnic intr-o mare varietate de situatii si imprejurari. Le recunosti in prietenul care iti ofera un sfat intelept la problema care te framanta, in cunostinta care iti ofera sa te transporte atunci cand te-a lasat masina in pana sau in profesorul care te indeamna la invatat. El sau ea ar putea fi cineva care are aceleasi interese sau indeletniciri particulare cu tine, sau cineva care te incurajeaza sa faci ceva bun, ceva ce ai dori sa faci, sau chiar seful care iti apreciaza munca.

Sufletele-pereche camarade sunt oameni cu care te simti bine. Sunt cei cu care ai petrecut impreuna o perioada scurta de timp intr-o viata anterioara. De obicei nu exista o legatura serioasa intre voi si asocierea din prezent cu ei tinde sa fie de scurta durata. Daca legatura dintre voi devine mai puternica datorita relatiilor voastre pozitive si permanente, ei pot deveni suflete - pereche gemene in viitor.

Suflete-pereche gemene sunt acei oameni cu care ai avut o relatie speciala de prietenie in multe vieti trecute. Te simti total deschis si destins in prezenta lor. intalnirea cu un suflet-pereche geaman este ca atunci cand intalnesti un vechi prieten pe care nu l-ai vazut de mult. Te simti bine cu acea persoana si reiei legatura exact de unde ai lasat-o in viata trecuta, ca si cum nu s-ar fi scurs timp deloc de la ultima voastra intalnire. Recunosti un suflet-pereche geaman, ca pe cineva avand toate caracteristicile unui suflet-pereche camarad, dar cu o legatura mai profunda intre voi.

Sufletele-pereche gemene, sunt de obicei membri de familie apropiati sau prieteni deosebiti. Uita-te la prietenii adevarati pe care ii ai, cei care te inteleg intru-totul si vei vedea in fata un suflet-pereche geaman. Deseori nici nu e nevoie sa ii vorbesti, deoarece sufletele voastre sunt acordate intre ele la nivel telepatic. ii cunosti gandurile si simtamintele in mod intuitiv.

Vei vedea de asemenea ca multe din experientele vietii tale prezente se desfasoara in paralel cu cele ale sufletului tau pereche-geaman. Va veti ajuta unul pe altul, in diverse moduri, sa evoluati si sa invatati, iar prietenia dintre voi se va intari si mai tare. Relatia voastra actuala poate dura de la cativa ani, pana la toata viata. Chiar in cazul, ca va despartiti, o veti face de o maniera pozitiva si veti pastra o amintire frumoasa prieteniei dintre voi.


Un suflet-pereche flacara geaman este unicul si singurul tau suflet-pereche adevarat. Ati petrecut multe vieti impreuna, plini de dragoste si grija unul fata de celalalt si legatura dintre voi este profund spirituala. Cand il intalnesti din nou in aceasta viata, ca barbat sau ca femeie simti o atractie imediata si intre voi se stabileste un raport cu totul special. Simti un curent electric de energie care trece prin amandoi si ai senzatia ca va cunoasteti dintotdeauna. Sufletul tau il recunoaste imediat pe celalalt si isi aminteste de sufletul-pereche flacara si acest lucru este resimtit in profunzimea extrema a fiintei tale.


Nu exista decat un singur adevarat suflet-pereche care este jumatatea ta perfecta si impreuna creati o atmosfera ca de vraja intre voi, ceva ce nu mai simti cu nimeni niciodata. Un suflet-pereche flacara geaman are toate (caracteristicile si calitatile unui suflet-pereche camarad si cele ale unui geaman, combinate in aceeasi persoana, fata de care ai un sentiment cu totul si cu totul special. Acest sentiment este intotdeauna perfect reciproc. Se spune ca acest suflet flacara reprezinta jumatatea sufletului tau si ca impreuna formati un adevarat intreg, plin de dragoste si armonie. Cand iti gasesti sufletul-pereche flacara, iti gasesti in acelasi timp imaginea in oglinda a sufletului tau. Sufletul tau isi aminteste frumusetea si bucuria dragostei spirituale pe care o impartasiti si incearca sa o traiasca si sa o exprime pe durata incarnarii tale fizice.

Sufletul tau-pereche flacara geaman este de cele mai multe ori de sex opus, desi in anumite ocazii el sau ea se pot prezenta sub forma unui frate sau sora de obicei geaman). S-ar putea chiar sa semanati unul cu altul, avand trasaturi identice, mai ales in jurul ochilor. intre sufletele-pereche flacara apare un fenomen interesant. Energiile spirituale sunt intr-un acord atat de perfect si atat de legate unele de altele, incat se formeaza un arc stralucitor de lumina intre aurele lor, un curcubeu de energie ce uneste cele doua suflete.

Multa lume crede ca din momentul in care ti-ai gasit sufletul-pereche flacara, te casatoresti cu el si traiti fericiti pana la adanci batraneti. Se poate intampla si asa, dar pot aparea totusi probleme datorita karmei negative intervenite intre voi in vietile anterioare. Sigur este faptul ca intre doua suflete-pereche-flacara curge in permanenta un fluviu subteran de iubire, care depaseste orice negativitate.

Nu te intalnesti cu sufletul tau-pereche flacara in fiecare dintre vieti, deoarece se poate intampla ca lectiile individuale care trebuie invatate de catre fiecare dintre voi sa fie diferite, sau calea propusa de evolutie sa nu coincida. Chiar daca nu sunteti alaturi, fiecare tindeti prin ceea ce faceti sa ajungeti din nou impreuna si sufletele voastre evolueaza pe un drum spiritual comun. Este posibil ca in decursul uneia dintre vieti, sa fiti impreuna doar un rastimp scurt, deoarece ati cazut in prealabil de acord sa va ajutati unul pe altul intr-un mod anume, sau puteti fi alaturi toata viata. Totul depinde de ceea ce ati hotarat inainte de a va fi nascut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.